Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vupsaii87

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
vupsaii87 2010.03.26 13:34:33
Elszomorít, hogy ha a cikk szerzője komolyan gondolja mindazt amit leírt.
Pár gondolat, hol is hibázik a cikk szerintem:
- A gazdasági rendszer ebben a formájában nem fenntartható, mert igen a multik sok pénzt tesznek be a kasszába, csak a sok pénz egy nagy részét visszakapják adókedvezmény és támogatás formájában (ha utána számol biztos meglepő adatokat kap). Valamint arról se feledkezzünk meg, hogy a termékek többsége külföldről származik, olcsó és gagyi (hozzátenném, nem azért veszi meg a magyar ember a óccsó tejet, tusfürdőt, villanykörtét, mert az kell neki, hanem mert ennyire telik) és ezáltal a magyar ember pénze máris nem a magyar gazdaságot erősíti, hanem a szlovákot, az ukránt, az osztrákot.
- Az pedig, hogy hazugnak és hozzá nem értőnek titulálják a Jobbik és az LMP embereit kissé vicces, mivel a szociknál és a viktorpárt tagjai között is nem egy olyan ember van felelős beosztásban akire a boltomat nem hagynám működtetni, nemhogy az országot és nem azért, mert hazug mocsok, csak egyszerűen nem ért a közgazdasághoz ( hozzátenném, hogy ezek a tudatlan nyomorékok különböző pénzügyi elemző cégekkel végeztetik el ezeket a kellemes feladatokat, amelyek ezáltal úgy manipulálhatják az országot, ahogy azt kedvük tartja.
- A kkv-kal kapcsolatban annyiban egyetértünk, hogy jelenpillanatban sokkal több embert foglalkoztatnak feketén, de nem lehet az a megoldás, hogy akkor a kkv szektort ki is dobhatjuk az ablakon. Erről is születtek tanulmányok (medián, sonda-ipsos) és ha hiszi kedves cikk szerző (habár a szerző lehet túlzás) úúúr, ha nem, ma Magyarországon az aktív dolgozók majdnem kétharmadát mégis ezek a ön által semmibe vett vállalkozások foglalkoztatják (valószínűsítem, hogy ebben nincsenek benne a feketén dolgoztatott emberek), valamint én szeretném hinni.
Kívánom, hogy elkövetkező cikkei ténylegesen a valóságot tükrözik majd.
Szebb jövőt!