Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t.o.d.

0 bejegyzést írt és 974 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hosszúra nyúlt nyári szünet után azonnal a közepébe vágunk és az egyik legkedveltebb tőzegelt malttal térünk vissza. Islay kultwhiskyje, az öreg hölgy, aki inkább jelmezekbe bújt szellem, az Ardbeg. Lehet ilyet írni, hogy kult? Szerintem a sziget összes whiskyje kiérdemelhetné a címet ilyen-olyan…..
t.o.d. 2019.08.30 06:40:34
@The Whisky Curator: ezen nincs vita, a tények makacs dolgok...
A Metallicát nem kell félteni, ha egy kis meglepetésről van szó. A thrasher négyes most éppen az amszterdami koncertjükön lepte meg egy éppen akkor tizenhárom éves rajongójukat, Evant, akivel a Seek And Destroy elejét nyomták el közösen. A srác egész ügyesen tolta, biztos nem tegnap kezdte, de attól…..
t.o.d. 2019.06.14 08:56:32
1945. június 5., Chicago. Amerika még fel sem ocsúdott a Németország feletti győzelem mámorából, amikor egy gyilkosság rázza meg a Szeles Várost. A 43 éves Josephine Rosst halálra szurkálták a lakásában, a fejét pedig egy lepedőbe csavarták. A nő küzdött az életéért, hiszen a rendőrök fekete…..
„Tedd egy vödör vízbe, áztassad az üveget, aztán öt-hat óra múlva óvatosan húzzad le!” – szólt az első tanács. „Az ilyeneket hajszárítóval kell leolvasztani”- következett el a műanyag címkék kora. ”Betenni a mikróba, egy perc, és lehámozható”- állította a következő címkegyűjtő-guru. „Rakd az üveget…..
José Mourinho kinevezése után egyből szárnyra kaptak azok a feltételezések a Manchester United háza táján, melyek szerint Juan Mata manchesteri pályafutásának lőttek, mivel a „Special One” korábban a Chelsea keretéből is kitette a világbajnok spanyol támadó középpályást, nem megfelelő munkabírására…..
t.o.d. 2016.07.04 13:19:01
@Latz von W.: Ja, nem az a bajom vele, hogy mit fog elérni, szerintem első évében több örömünk lesz a csapat játékában és eredményeiben, mint az utóbbi 3 évben összesen. Most nem áll a legjobban, és ha itt is megbukik, visszasorolódik a második vonalba, és talán örökre elveszti a topedző titulust, szóval szerintem iparkodni fog.

Maga az ember azonban egyszerűen nem kompatibilis a MU-hoz. Semmi elegancia, semmi úriemberség, ráadásul az már tény, hogy Giggs nem akart vele dolgozni, és most ez a (nem teljesen váratlan) hír Matával kapcsolatban, ami persze még csak feltételezés, de akkor is. Jó példa erre Ibra idehozása. Pont semmi szükségünk egy tuskóra, aki 34 éves, és olyan fiatal tehetségek elől foglalja a csapatban a helyet, mint pl Rashford, vagy Martial, akik a kezdőcsapat terha alatt feljődhetnének a legjobban, de majd biztos Zlatan fog padozni... Kíváncsi leszek, de nekem nagyon nem tetszenek a kezdőlépések.

Nektek amúgy őszintén drukkolok, az Everton érthető okokból (ti. FC Liverpool, illetve Roo) a szívem csücske, és Koeman nagyon jó választás, szerintem a MU-hoz is jobb lett volna, mint AZ. :-)
Igencsak szentimentális gondolatai támadhattak az angol labdarúgás történelmét jól ismerő rajongóknak a keddi Aston Villa–Everton mérkőzés előtt, hiszen két egykoron Európa élvonalába tartozó, jelenleg azonban mélyen a valós tudása alatt teljesítő klub feszült egymásnak, immáron 220. alkalommal. De…..
t.o.d. 2016.03.04 10:09:24
@Latz von W.: MU-szurkeszként mondom: Nálatok már csak nekünk jobb, hogy Baines nem jött. Épp elég Fellaini is, aki sose lesz olyan jó nálunk, mint a Toffeesban volt. :-) :-(

Amúgy Stonesre, Barkleyra és Lukakura nekem most is fáj a fogam, de ha nem engeditek el őket sehova (nem csak hozzánk), akkor nem leszek elégedetlen. Egy jó Evertonra nagy szüksége van a PL-nek, és persze a szívemnek oly kedves Liverpoolnak is. ;-)
Bielsa dührohamot kapott a félkész edzőközpont láttán, majd dulakodásba keveredett az építésvezetővel, amikor pedig klubja a kivitelező cégnek adott igazat, lemondott. Az Athletic Bilbao sztáredzője szerint az átépítés során nem tartották be a határidőket, és ami…..
Lehet, hogy a spanyolok jobban tudnak focizni, a mi drukkereinknek viszont – akik különben harmincezren vannak Lengyelországban, ezzel ők a legnagyobb vendégtábor – nincs párjuk a világon. És akkor a spanyolok elleni meccs 87. percében 0-4-nél az ír tábor rákezdett a The…..
Ez a küldetés jutott a dánoknak az Eb-n: a világ legellenszevesebb csapata, a hollandok után a világ második legellenszenvesebb csapatát kell eltakarítania. Hősies munka, és ezért fog sikerülni:  1. Mert tavaly októberben a selejtezőben már játszottunk kiélezett helyzetben egy…..
t.o.d. 2012.06.13 16:33:22
@Cukormázas villanypásztor: asszem, Te valamit csúnyán benézel. Egy rossz szavam nincs a Dagadtra, imádtam, és a valaha volt legnagyobb labdarúgó lehetett volna belőle, ha a térde hagyja neki. Bizonyosodj meg a szándékról, mielőtt valakit leosztasz.
Na, reggel lett az estére ígért elemzésből, a meccs végén ugyanis elaludtam a fotelban. Az vesse rám az első követ, én legalább nem a stadionban, mint a méretes bajusszal rendelkező francia úr, ugye. Hosszas gondolkodás után mégsem azt a címet adtam a posztnak, lófasz és esti…..
t.o.d. 2012.06.12 14:33:00
@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): "Rooney egy csatár. Jó csatár.
Nem Krisztus..." ahogy elnézem, Te valami okostojás lehetsz, baszki. Alig hiszem, hogy ezt tényleg bekommentelted. nem hallottál még fociskörökben olyat, hogy valaki csodát tett. Senki nem bibliai csodákra gondol, persze rajtad kívül. Jajistenem. :-D
t.o.d. 2012.06.12 14:53:50
@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): játszottál valaha csapatjátékot?! Ezek szerint nem. Valszeg nem fogja magát indítani, meg félpályáról ollózós gólt lőni, viszont tudja hajtani a csapattársait, ahogy mindig is tudta, esetleg extramód érzik egymást Welbeckkel és/vagy Younggal, esetleg bebassza azt, amit Milner kihagyott, és egyáltalán: lesz egy épkézláb támadó a pályán. Én nem állítom, hogy így lesz, csak remélem, mert ha nem, ki fogunk esni a csoportból, ahogy Woy érkezésekor azt angol berkeken belül és azon kívül is suttogták, majd a kerethirdetés után már nem is csak suttogták. Roo az egyetlen esélyünk, hogy legyen velünk valami, és legalább anyolc közé eljussunk, ahonnan viszont (látva az olasz-spanyol duót, mint vélhető ellenfeleket...) nagy eséllyel a repülőtérre vezet majd a Három Oroszlán Útja.
Részemről is befejezve.
t.o.d. 2012.06.13 11:59:18
@pimpalini: azért azt nem értem, hogy Te mondjuk minek jössz ide. Trollnak? Mi itt kulturálatlanul vitatkozunk :-), de az angoloknak drukkolunk. Te viszont kulturálatlanul trollkodsz, miközben olyan kifejezéseket használsz, mint a "nem tudnak játszani", amit nagycsoportban használtam utoljára, és már akkor is kiröhögtek érte.
Süt a nap, már érzem a nyár közelségét, tervezem a vakációmat, de egy dolgot kihagyok: a bikinivásárlás nálam nem téma. Hogy miért? Mert amióta megkaptam az első Cia Maritima bikinimet, imádom a brazil fürdőruhákat, és minden követ (és a barátom teljes rokonságát)…..
Oké, azt még értjük, hogy Dubajban érdemes Giorgio Armani nevével fémjelzett lakásokat árulni, de azt nem gondoltuk volna, hogy Missoni toronyházat éppen a Fülöp-szigeteki Mandaluyong-ban (igaz, ez csak 10 percre van az ország pénzügyi központjától, Makati City-től) építenek.…..
A Fradi női kézilabdacsapata 31-30-ra győzött Dániában a Viborg ellen a KEK-döntő visszavágóján, de a meccs után elszabadultak az indulatok a pályán. Az örömittas ferencvárosi drukkerek a pályán ünnepelték a címvédést, ám kissé elvetették a sulykot. Néhány magából…..
t.o.d. 2012.05.14 15:26:11
Különleges, jövőbemutató menedékház várja az Alpok hegymászóit 2011 októbere óta a Freboudze gleccseren, Courmayeurben, a híres Mont Blanc régióban. A nem szokványos építmény piros színű dekorációja nem pusztán esztétikai célokat szolgál, hanem a házikó könnyebb…..
TComment Nagy navit bomba áron? 2012.05.03 06:35:38
A legviccesebb a Windows. Ebbe a csapdába az Exporer ikonra kattintva sétálhat be az ember. A készülék ekkor figyelmeztetőleg megkérdi, hogy tényleg akarod-e. Ha igennel felesz, az évszázad rejtélyét kell megfejtened. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Fekete mez, fekete nadrág, fekete zokni ( + egy síp) ..
t.o.d. 2012.04.13 10:47:27
@abakusz13: pláne, hogy a "kiszopáshoz" kellett a bíró is...
Tetovált lányok Chelsea 3. 2012.04.04 16:40:00
..
t.o.d. 2012.04.05 09:20:32
@newtehen: te minek nézed a Tetovált Lányok Blogot, ha nem szereted a tetoválást a lányokon? Itt vélhetően minden lány tetovált lesz... :-D

A fogai sajnos pont a legjobb képen (2.) látszanak nagyon. 10/6
Az hiszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy láttam a legdurvább szépségápolási reklámot ever. Az hogy az erotika megjelenik, nem újdonság, de itt ennél sokkal tovább merészkedik a Ren márka. Olyannyira, hogy 18 éven aluliaknak nem is ajánljuk a megtekintését... Szóval vannak ezek a…..
Tetovált lányok Daisy Cruz 2012.02.06 13:40:00
..
t.o.d. 2012.02.06 18:08:18
A Casketgarden The Estrangement Process című legfrissebb albuma a Hammerworld magazin mellékleteként jelent meg a napokban fizikai formában, a Lángoló Gitárokon viszont most meg lehet hallgatni az egész lemezt. A mosonmagyaróvári melodeath-zenekar igazából sehova nem mozdult az…..
Tetovált lányok Apnea 2. 2012.02.01 13:15:00
..
t.o.d. 2012.02.01 20:16:25
@mamasita: valóban közelít. Még az arca is szép lenne.
t.o.d. 2012.02.01 21:16:23
@mamasita: de azokat pont meg lehet változtatni. szóval én nem tettem le róla... :-))))