Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suci14

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap este héttől a Bárkában leszünk, hogy eleget tegyünk Lévai Balázs barátunk meghívásának, lesz ugyanis ez a Dob+Basszus Live ügy. A zenekar nagyon izgul, azt hallottuk, hogy mindenkivel kapcsolatban lesznek meglepetések, és hogy többet tudunk meg majd magunkról, mint amennyit…..
suci14 2009.11.25 15:13:14
Amíg a tisztelt olvasók a válaszon törik a fejüket, addig elmondjuk, bár nem szeretjük a felhajtást, az elmúlt jó néhány hétben végül sikeresen teszteltük a zenekar emberekre gyakorolt hatását: a többségnél az immunrendszer erősödését észleltük, jelentősen nőtt mind a…..
Sokszor esett már szó a világhírű zenekar világhírű akusztikus stúdiókoncertjéről az MR 8-as stúdiójában, abból ad egy kis ízelítőt a most következő videó, mely egy szőrtörténeti áttekintés is egyben, mert nekünk ilyenünk is van. A Kiscsillag akusztikus koncertje, ha…..
örökre szívembe zártalak igazis 2009.05.11 21:04:00
Átugrottunk egy számot, nem szándékosan, így alakult, majd pótoljuk, meg minden, de akkor most jöjjön a második lemezünk utolsó dala, pontosabban a dal sztorija, vagy mi. Hogyan készült? 13.rész: Igazságos   Na, talán ebből volt a legtöbb verzió. Eredetileg…..