Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsirostenyer

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Goodness is something to be chosen” (Anthony Burgess: A Clockwork Orange) „fölkészíteni a legbefolyásosabb lapok vezetőit és vezető publicistáit, hogy mire számíthatnak, bevonni őket ebbe a folyamatba” (Részlet Gyurcsány Ferenc balatonőszödi…..
zsirostenyer 2010.12.06 16:19:16
@dobray:
> Én nem hiszem, hogy el lennénk pocsékolva, kiválóan érzem magam.
> A bal-jobb satöbbi játékot már ezerszer lejátszottuk, úgy látszik,
> sajna lemaradtál, ez a te bajod. Nézz utána.

sajnos a bal-jobb játékról nem tudtam lemaradni, mert ebbe a játékba az egész társadalom bele van kényszerítve. és ehhez stratégiához asszisztál ez a cikk.

amúgy örülök, hogy elégedett vagy magaddal, és jól érzed magad ebben a szarviharban. de ez a generáció talán többre hivatott, mint hogy az átörökölt politikai rendszer lábtörlője legyen. akármelyik oldalé.

nna, leesett, hogy miért írtam, hogy dzsentri?
zsirostenyer 2010.12.06 16:34:47
OFF
@AlexM1983D:
ja értem. vicc volt.
viszont a név hangzásából kiindulva, talán téves az a feltételezés, hogy magyar névvel van dolgunk. Vincent Vega...
Tarantino filmje alapján angolra eredetire tippelek, ez esetben teljesen jól sikerült a katakanás átírás.
Brad Pitt is Buraddo Pitto, vagy közkedveltebb nevén: Burapi.

De amúgy igazad van, én is hülyét kapok, amikor pl. Watanabe Jun'ichit Dzsunichi Vatanabénak írják.
zsirostenyer 2010.12.06 16:44:31
@AlexM1983D:
:) naruhodo
Christian Bale A gépész (The Machinist) kedvéért rendesen lefogyott, úgy nézett ki, mint egy élőholt. Egy évre rá azonban már Batmanként rúgta szét Gotham bűnözőinek a valagát, a szerep kedvéért újra formába hozta magát. A színész most ismét hasonló bravúrt hajt végre, a…..
Igen, tudom hogy tegnap megint volt a tévében, de egy Zslive elég volt. Ellenben a magyarokat megihlette ez az alkotás és a Youtubeon máris fent van egy best of válogatás. Az elkápráztató színészi játék mellett a díszletekre érdemes még figyelni. Minden hajó ugyanazt a belsőt…..
Jó kis botrány van kibontakozóban: a hosszú évek óta rendszeresen a Népszabadságba publikáló Bächer Iván, akinek könyveit is a Népszabadság Könyvek kiadó adja ki, írt egy tőle megszokott, nem túl izgalmas, kissé slendrián szösszenetet, amiben a szocialistákat ekézi, elég…..
A minap a Gizmodón jelent meg egy elég kemény írás arról, hogy milyen érzés lehet az Apple alkalmazottjának lenni. Ahogy azt a távolból képzeljük, valószínűleg remek: egész nap szívják a füvet, színes tintákkal álmodnak, az udvarban hullahopp-karikáznak, szappanbuborékokat…..
Pilu arROGÁNs Ferrari 2009.06.18 10:41:00
 Persze, mindig utólag okos az ember… Tetszenek még emlékezni, hogy Rogán Tóni május elején kipicsázta elhajtotta a Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltetőt, ugyanis a belső ellenőrzés során egy 67 és fél milliós lízingszerződésre bukkantak,…..
zsirostenyer 2009.06.18 18:20:10
@szabaron: es @abaka

nagyon mokas es naiv figurak vagytok. vagy megrpobaltok annak latszani.

nem tudom, hogy az 1-tol 4-ig pontba szedett tenyek kozul melyikkel alltok hadilabon. illetve a tenyek "veletlen" egybeese'sebol felallithato
hipotezist (vagyis, azt hogy a ferraris fiasko valszeg a klientura valtasnak volt az elokeszitoje), hogyan cafolna'tok meg.
adok segitseget, jo?

1. a blogger idiota, es aki idiota az hazudik
2. a blogger szoci, tehat idiota, tehat #1
3. nem igaz, mert nem igaz.

#1,#2 esete'ben termeszetesen orvosi es/vagy rendorsegi igazolas is szukseges, a harmadik alternativahoz eleg lesz egy vazlatos logikai levezetes is, igazsagtablaval persze.

körtezsömle írni kell 2009.05.08 17:10:57
Nem kell. Nem, nem soha.  Nem kell. Nem, nem soha. Nem kell. Nem, nem soha. Nem kell. Nem, nem soha. Nem kell. Nem, nem soha. Nem kell. Nem, nem soha.  Nem kell. Nem, nem soha. Nem kell.  Nem, nem soha.  Nem kell. Nem, nem soha. Nem kell. Nem, nem soha. Nem kell. Nem,…..
Tisztázatlan okokból igazoltattak tömegével bicikliseket a rendőrök szerdán kora este. A biciklisek a klasszikus Critical Mass felvonulás miatt gyűltek össze. A Critical Mass, azaz kritikus tömeg nevű kezdeményezés lényege, hogy több biciklis egy időben egy irányba teker. Azaz nem…..