Regisztráció Blogot indítok
Adatok
botsaska

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztázatlan okokból igazoltattak tömegével bicikliseket a rendőrök szerdán kora este. A biciklisek a klasszikus Critical Mass felvonulás miatt gyűltek össze. A Critical Mass, azaz kritikus tömeg nevű kezdeményezés lényege, hogy több biciklis egy időben egy irányba teker. Azaz nem…..
botsaska 2009.04.23 05:11:30
@Joe Forster/STA:
Kedves Joe!

Pofázni talán kedves edesanyád szokott, esetleg vele szemben alkalmazd ezt a stílust, ha már ilyen jó nevelésben részesített.

Szar érzés lehet, hogy a sok bólogatás között szembesülnöd kell kritikus véleményekkel is (ilyen a demokrácia, szar ügy), de attól, hogy acsarkodsz, üvöltesz és ezredszerre is elismételgeted ugyanazokat az ostoba, naív szlogeneket amiktől igazolva érzed magad, még nem lesz igazad, legfeljebb annyit érsz el, hogy az első mondat után nem olvassák tovább a hőzöngésed.

Ami engem illet, semmi bajom a bringásokkal, abszolút támogatom a városi biciglizést, de amikor ilyen megnyilvánulásokat tapasztalok attól nem az érzés erősödik bennem, hogy hú ezt a dolgot minél jobban támogatni kell, sokkal inkább az, hogy a Budapest tábla alá tegyünk ki egy kerékpárral behajtani tilos táblát.

A rendőri intézkedéseken pedig nem kell felháborodni: amennyire szabályos a forgalmat heccből akadályozni, ugyanannyira szabályos mindenkit igazoltatni is, de elgondolkoztató, hogy ti már ennyi kellemtlenségen is felháborodtok, miközben ennél jóval nagyobb kellemetlenségeket okoztatok másoknak (és itt nem csak autósokról van szó, hiszen ha ott voltál, láttad, hogy nem csak az autósok szívtak miattatok).