Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pannali

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...semmi sem változik, minden ugyanolyan marad... Ugyanolyan tanácstalan, magát értékesnek gondoló, de kidobnivalónak érző maszat vagyok, mint 7 éve, amikor a legutóbbi írást kitettem. Imádok segíteni, adni, jót okozni, és igen, tisztában vagyok vele, hogy azért teszem, mert ettől jól érzem magam,…..
 Félelem, remegés, várakozás már megint, a ki tudja mire... Én ugyan tudom, arra várok, hogy végre velem érezd magad otthon, együtt töltsünk végre háborítatlanul néhány napot, hogy együtt pihenhessünk, kapcsolódjunk ki. Hogy végre ne haza legyen a haza, hogy ne egyedül várjalak, úgy, hogy még csak…..
Agymenéseim Mindig bajba jutok 2010.09.25 14:02:00
 Most sem tudom, mit kellene tegyek. Tudom, a többiek esznek, de nekem senki sem szólt, hogy menjek, így egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy mennem kellene, vagy nem. Ha megyek, és nem kellene, akkor az ciki, és bunkóság. Ha nem megyek, hanem itt ülök, és várok, akkor meg…..
Agymenéseim segítség! ... 2010.07.24 08:36:00
 de csak félve mondom. Nagyon félek.most láttam megint olyat, hogy azt higgyem, vannak olyan helyzetek, amikor érdemes élni. De ha ezt elveszítem, akkor már nem bírom. Feladom. Kiugrom az égő házból, annyira félek a tűzhaláltól, vagy afájdalomtól, amit a tűz okoz, hogy…..
Agymenéseim Elkenődve 2010.07.06 10:56:00
 Miért kell hazaszaladni? Azt hiszem, csak duma, hogy én vagyok a fontos, hiszen a látszaton semmit nem változtatsz. Ha kedd, akkor este mész haza. És persze ezt nem kell mondd, majd rájövök. És érezzem, hogy nincs baj, mert amikor itt vagy, akkor az enyém vagy. Lehet, hogy féltékeny…..
A minap (is) olvasgattam, ezúttal az intelligenciáról.  Ez az utóbbi időben szokásommá vált. Azt  hiszem mindenkinek (nem csak proktoroknak és jelölteknek :)), akit kicsit is foglalkoztat érdemes lenne elolvasnia ezt a könyvet (N.J. Mackintosh - Az IQ és az emberi…..