Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b3rt0croll

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..
Egy elrontott jelenet a sok közül. Nem volt jó az időzítésem, aztán  ez ígykicsit hülyén hatott volna egy pörgősnek szánt valaminél.  ..
b3rt0croll 2009.12.25 01:44:10
@io3: Ez szerintem is nagyon jó ötlet, én is támogatom. Vagy ha a Clip Showkba beleraknád az is nagyon tuti lenne. :D:D
A teljes hatásért nézd meg az Xtreme Boarders videót is, mert ugyanazok készítették és sok dologban hasonlít a két játék. Igen nehezen nevezhető játéknak ez a vacak, amelyet fél óra alatt végig lehet vinni és motoros ugratásokhoz elég csak 1 gombot megnyomni. Számomra a Phoenix…..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
Ahogy a hagyomány követeli, egy zenés összeállítás a lezárt évad videóiból +++ Soundtrack: Bloodhound Gang - I hope you die  ..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.08.24 21:46:43
Az állapotjelző még mindig defekt, úgyhogy ki is veszem addig, amíg nem jön rendbe.Már megvan az új alany, amely valami bődületesen gagyi :P Ezt az olyan játékok közé sorolnám, amelyek már maguktól is megevettetik a játékost, persze akaratlanul. Az ilyet mindig szeretem, mert így…..
Milyen finomságok vannak az Antikiller meglepetés cd-jén?  Aki szeretné kipróbálni a Pizza Commandert, itt letöltheti a demó verzióját. Garantálom, hogy a második pályát senki sem tudja elsőre megcsinálni ;) A teljes verziót ha akarnám sem tudnám letölteni, mert a…..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
Otherworld-ös "Chikánó" kollegám készített egy pályázatra egy nagyon szellemes reklámot, amelyhez kéne publicitás. Ő részese volt az én projektemnek (Ő volt "Shippler" a hangjátékomban) és én ezt viszonoztam egy kis szerepléssel, valamint a promóval. Ha…..
b3rt0croll 2009.06.04 19:11:36
..
b3rt0croll 2009.05.07 19:20:56
@freddyD: Ja! Én se akarlak sürgetni, de március 29-én küldtem neked e-mailt (asszem 3-at) amikben találsz egy-egy word file-t.
Bennük leírtam az én észrevételeimet
egy SZAR játékkal kapcsolatban, képekkel. Ezt csak azért írom, hogy ha esetleg nem lenne ötleted... (bár ebben nem kételkedem :D:D) De ha mégis olyan rosszul alakulnának nálad a dolgok akkor nem zavarlak.

U.i.: Benne van az is, hogy hogyan tudsz hozzá jutni a játékhoz.
b3rt0croll 2009.05.07 23:17:14
@freddyD: Ok! Semmi gond. Olvastam a FAQ-t. Megértelek. Na mindegy majd ha a lesz időd akkor majd megnézed... :D:D
Kevés dolog váltott ki itt a blog történelmében olyan hisztériát, mint a Mesterlövészből megismert, rettenetesen ronda Stella. Úgy látszik, a gazdasági válság őt is elérte, mert még mindig jól fogyó Mesterlövész ide vagy oda, neki is ki kell fizetnie valahogy a…..
ESZMÉLETLEN JÓ LETT! :D Hihetetlen mik voltak a múltban Ha nem látszódna a videó, az azért van, mert a Gametrailers szervere túlterhelt. Nézz fel később újra. ..