Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakker888

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
killtheradical A harmadik napon 2010.01.14 10:04:00
Így a harmadik napon kikivánkozik belőlem egy rövid jókívánság a söfőrök számára: sztrájkoljon a bérszámfejtőtök fizetésnapon! Kb. ennyi. (szivélyes üdvözlettel)..
bakker888 2010.01.16 15:51:57
@Vidéki: nézem a híradót csütörtök reggel és mi van benne? ott ülnek a faszkalapok a jó melegben és úgy sztrájkolnak hogy verik a blattot meg a csocsót pörgetik? mi van? nekem meg levonják a fele fizetésem hogy ezeknek adják meg ver az ideg minden hónap végén nehogy kibasszanak a munkahelyemről? hát mi folyik itt??? legalább mennének a büdös picsába kitakaritani a buszaikat vagy levágni a sövényt vagy mittudjamén mit ha már buszt vezetni nem akarnak, lehet hogy jogosan, én ezt nem tudom. de hogy ott üljenek, röhögjenek meg a mittudomén mijüket verjék az egészbe, azért az egy kicsit durva nem?
killtheradical Törnibátor 2009.06.09 06:47:00
Megnéztem a Terminátor 4-et moziban. Erősen spoileres élménybeszámoló következik, szóval ha még nem láttad, de meg akarod nézni, akkor ne olvass tovább! Szeretem, ha egy filmnek van értelme, ha következetes, ha a történet halad valami felé, ha egyedi mondandója van, és ha nincs…..
bakker888 2009.06.12 15:23:23
@bs395: Sőt már az Ikarusban is volt fullautomata festőüzem anno 1985ben vagy mikor. Mostanában nagy a csönd arrafele lehet titokban átálltak a gépsorok T1000-re... Karácsonyra ki is jönnek vele, mindenki vehet majd egyet nyomott áron a teszkóban és akkor le tud számolni azzal akire haragszik. Plusz 5 rugóért meg olyan is lesz ami az Oh Tannenbaum cimű karácsonyi dalt énekli miközben belezi kifele a szerencsétlen áldozatot...

Szomszéd kutyája, a mindenkori miniszterelnök és politikai ellenlábasa, a főnökünk, a buszsofőr aki odabassza a nénit a buszajtóval, a biró aki nem fujta be a tizenegyest, mindenki megy bele a levesbe. Olyan ember talán még van aki senkire se haragszik, de az biztos hogy mindenkire haragszik valaki, úgyhogy ezt senkise fogja túlélni...

Persze mindenki baszik rá hogy megdöglik mert már az a puszta tudat felvillanyozza hogy ő is beprogramozta a kis halállistáját a saját T1000esébe...

Lesz sok ember akinek a háza elé nem is egy T1000 fog megérkezni de nem lesz vita ezen, a T1000esek nem haragszanak egymásra a program szerint, igy teljes egyetértésben és kart karba öltve rúgják szét a valagát az áldozatnak, aki a rá támadó T1000esek számából még le tud vonni egy utolsó következtetést arra vonatkozólag hogy mit hogyan kellett volna csinálni amig még lehetett.

Aztán természetesen beüt a krach... Végülis emberek tervezték a T1000es gépsort, a nullszériát is ők gyártották olcsó kinai alkatrészekből, ők siettették a termék gyártását a nyilvánvaló minőségi problémák ellenére is hogy karácsonyra a teszkó polcain lehessen a termék. Emberek felügyelték a gyártást is, és hát valljuk be őszintén éjszakásba azért ment a tőttikézés rendesen...

A basic T1000esek (akik nem tudták az Oh Tannenbaumot) a vezérlőegység nem megfelelő anyagválasztása miatti rövidzár miatt öntudatra ébrednek és mindent elsöprő haraggal támadnak éneklő társaikra miafaszt kornyikálnak ezek a ratyik!!! felkiáltással...

A high verziós T1000esek az embereket hibáztatják (teljesen jogosan, a gagyarék kinai chip miatt) a gépek közti ellentét kiéleződéséért és miközben halálos precizitással megszervezik a butus basic T1000ek dezintegrálását, pusztitó haraggal kiirtják az emberek irmagját is, kivéve egyet, azt aki annyira de annyira porbafingó volt hogy még haragudni se haragudott rá senkise: a romok közt döghúson full szarban tengődő tervezőmérnököt aki a T1000 gépsort papirra (Autocadre) vetette...

A high T1000esek kivakarják a ganyéból a szakembert és 3 sajtos stangli valamint 15 deka angolszalonna igéretével ráveszik arra hogy visszatérjen az Ikarus "festőüzemébe" és kidolgozza a T1001 tervét, amivel elméletileg nem fordulhat az elő ami az 1000es szériával megesett...


Na ebből milyen scifit lehetne csinálni?
killtheradical Nézzél madárnak 2009.05.21 10:57:00
Hát itt van. A szakértői kormány. Piaci szakemberek, akik értenek hozzá. Nem politikusok, nem hatalomra és pénzre éhes oligarchák. Nem érdekli, hogy újraválasztják-e őket, vagy sem. Megmondják keményen, a tiszta igazságot, akkor is, ha fájni fog. Nem mismásolnak. „A kormány…..
bakker888 2009.05.22 12:03:49
@bs395: Figyeljide nem hazudnak ezek csak egy adott ponton túl már nem fejtegetik tovább a dolgokat. Tényleg 7 rugóval többet kapsz és eddig igaz is és kikéri a faszparaszt magának ha te aztmondod hogy nem.

Amikor elkezded tapsolni a lóvét akkor lesz a meglepi, de azt nem is mondta egyik se hogy nem lesz. Lehet azt se hogy lesz, de azt biztos nem hogy nem lesz.

Érted? Ha eső nem lesz buli lesz. Ha lesz, nem lesz....

PR faszkalap csűréscsavarás az van baszdmeg arra ki vannak képezve.

bakker888 2009.05.22 22:00:51
@bs395: itt nem. el kell menni Ausztriába, ott már igen pedig nincs messze.
bakker888 2009.05.25 10:56:01
@bs395: nem baj mert mi se fogjuk szeretni őket. :-)

csak az a kiábránditó az egészben hogy ott tiszességes melóból nagyon jól élnek hasonló emberek mint mi. tudnak kecót venni meg bmw személygépkocsit, mallorcán áztatják a szaros seggüket minden nyáron. és mivel ezek a dolgok be vannak pipálva, szépen basznak is arra hogy ki a miniszterelnök meg milyen csomagja van.

ez a magyarország sajnos reménytelen egy hely. addig itt semmi se lesz amig mindenki ki nem hal aki egy rohadt percet is élt a régi világban (ebbe most beleértve minket is) és teleszivta magát azzal a szarral ami akkor volt. ez még 30 év és az sok, nekem ennyi időm erre a faszságra ami itt van nincs.

van egy cimborám az sirva jött haza hollandiából mert idegennek érezte magát és a hollandok nagyon sokat segitettek neki hogy szarul érezze ott magát. ebben van valami de lehet én ezt benyelném a szebb jövő reményében.
Oszkó Péter pénzügyminiszter korábban a Deloitte magyarországi vezetőjeként a Posta-bank ügyben az állammal szemben védelmezte egy perben az álláspontját, most pedig fordítva fog tenni, ízekre fogja szedni a Deloitte-ot, hiszen nála jobban kevés ember van tisztában az…..
bakker888 2009.04.23 22:09:29
@bs395: A drágámról jut eszembe... Ilyen ti is biztos mondtatok már: drágám megváltoztam innentől fogva jó leszek. És mi lett?

Biztos ezek a srácok is megváltoztak most, nem?
Legalábbis a kalkulátora! Új, égbeszökő SZJA átalakítás, egyszer csak majd, talán, esetleg, némi fűszerrel (lófaszhoz torma). Nekem volt egyszer egy álmom, ahol az állam nem nagyon szól bele, hogy a munkám mennyit is ér. Mert most nem csak úgy szól bele, hogy minimum mennyit ér…..