Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rambo24

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Magpet épp nem GPS-t árul, hogy el ne tévedjünk, vagy épp nem maga is a természetben vadászik koordinátákra (kényelmesebb pillanataiban másokkal vadásztat rájuk), akkor néha ráül a billentyűzetére és nem tud róla leszállni. Személy szerint ezt csöppet sem bánom,…..
Rambo24 2009.04.22 23:58:40
Sziasztok szeretnék hozzászólni egy kicsit, először is ,hogy mindenki tisztán lássa a dolgokat, a fele nem igaz a történetnek.
Mivel állítólag, én vagyok az a Rambó, így gondolom, jogom van elmondani az én verziómat is.
A Molnár utcába köztudott ,hogy irdatlan szűk egy utca, na most a probléma akkor kezdődött amikor a gépkocsi vezetőjét reggel figyelmeztettük, és közöltük vele hogy ne álljon fel a járdára mert nem fér el senki mellette. Ennek ellenére kb. 3 óra múlva észrevettük megint ott áll az autós, akinek külön szóltunk ,hogy mennyen el. Valóban megálltunk és elkezdtük kerék bilincselni.
Sokan megkérdik, mért?
Azoknak közlöm, hogy egyedül a kerék bilincsnek van visszatartó ereje, nem pedig a bevétel miatt, mivel ha bevételt akartam volna, akkor ki íróm 20.000ft távoléti helyszíni bírságra, de nem így volt. Vissza térve a kerékbilincsre szóval felhelyeztük a bilincset épp írtam a papírt mikor kijött egy nagyszájú úr ,aki először berohant szólni a gépkocsi sofőrjének, kiderült ,hogy a barátja, na ez az illető hív engem Rambónak ,pedig ha kicsit körülnézne a fővárosban látná ,hogy az V ker. felügyelet nap szintem max. 12 bilincset tesz fel míg más kerületek ennek a dupláját vagy a háromszorosát teszik fel egy nap.
Nekünk nem az a cél ,hogy bevétel legyen. ha nem rend legyen a kerületben. és hívhatnak Rambónak vagy aminek akarnak, de szerintem egy olyan embert akit előzőleg figyelmeztetek, hogy ne parkoljon a megállni tilosba, és annak ellenére oda parkol, az csak saját magát hibáztathatja.
Ez az egyik amire szeretem volna reagálni , a másik 7.200ft fizettet ki az úriember, és szeretném letisztázni még azt hogy a forgalmat nem akadályoztam, lehet száz olyan fotót csinálni, amin mintha akadályoznám, de arról nem tehetek hogy szőke nő vesz egy X5 BMW és nem tud vezetni valóban volt jó nagy sor, de ha megkérdezzük a szemtanukat mindenki a szőke nőt szidta nem pedig a közterest.
Mert hiába a jó autó ha nem tud valaki vezetni, és nem ismeri a KRESZ TÁBLÁKAT!
Tegyük fel a kérdést!
Amikor a kukás autó halad előttünk, és egy utcában 15 percet kel várni mire eltudunk mellette menni, arról nem csinál senki képet?? Vagy amikor a taxi megáll az útest közepén, mert épp utas száll ki vagy be és van ,hogy 5 -10 percig áll a sor arról nincs kép???
Nem mindig azt kell fotózgatni, aki rendet akar csinálni a Belvárosban, hanem azt, aki épp okozza a gondokat, azt mért nem szidja senki???
Köszönöm a hozzászólást és üzenem a szerzőnek ,hogy legközelebb írja le pontosan mi történt nem pedig össze súgva a haverral, hazudunk össze vissza!!

Rambo24 2009.04.23 00:34:57
@Secnir: De igen a közteresek büntetnek, csak sajnos az aki írta a cikket minden féle hülyeséget össze hordott, ezért aki kicsit is ért hozzá az már alapból látja ,hogy egy közteres nem mondhat ilyet ,hogy én nem vagyok közteres, és külső céghez tartozom ilyen nincs.
Bele sem megyek mert semmi értelme ha valaki ennyire tudatlan, és ilyet ír az előbb jobb lenne ha tájékozódna kicsit.