Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tommmy84

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamivel több mint három hónappal ezelőtt nem véletlenül éppen innen, Londonból indultunk a rovattal. Ez a hely tele van pezsgéssel, dinamikával, itt mindig történik valami, legyen szó akár kulturális eseményről, izgalmas kiállításról vagy divathétvégéről, ezért most írjunk le egy óriás vargabetűt…..
Tegnap délután jelentették be a Fox hivatalos programját, vége tehát a találgatásoknak, nem lesz Terminator, de lesz Dollhouse, igaz a lehető legszarabb felvezetéssel, amit ember elképzelhet, hiszen az a 'Til Death című sorozat megy majd előtte, amit csak a Jóisten tartott eddig is…..
Tommmy84 2009.05.19 11:23:48
@WUT: Én szerintem mindenképpen érdemes elkezdened, az első pár résznél nekem sem jött be annyira, de utánna annyira megtetszett, hogy pár nap alatt megnéztem az első 20 részt.

A TSCC-t nagyon sajnálom. Sajna a PB-nek is vége.

Hősök mikor jön???

Valaki tudna esetleg valami jó sorozatot ajánlani???
Hosszas késlekedés után végre Budapestre is megérkeztek a Google utcákat fotózó autói. Akik lencsevégre kapják az Opel Astrákat, tolják fel az Indafotóra a képeiket. Játsszunk együtt. Kapjuk el a panorámaképeket kattintgató mozgó célpontokat. És ne felejtsetek integetni az…..
Tommmy84 2009.05.04 18:49:32
kepfeltolto.hu/i/?231420&t=img

Sajnos csak az került fel mikor a háttérben észrevettem, pedig mikor kiértem még a szemben lévő zsákutcába behajtott, és visszajött, de csak ez került be.