Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szászgabi

15 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég banális, de vicces: egyik fickó a barátnőjére felhúzta a futáshoz használatos heart rate monitort, aztán megnézte a mért eredményt. A mért GPS adatokon felnevettem, megosztom. Katt a képre a nagy felbontású verzióhoz! Szépen le lehet olvasni a pulzus adatokat is...
Szia Kovács Kitti! Helló Szkopje! 2012.05.05 22:00:00
 Ha egy beszélgetés során felmerül, hogy el kellene utazni valahová ritkán vágja rá ötletként valaki, hogy "menjünk Szkopjéba!"  Bár én bírom a balkán feelinget legfőképp a zene miatt, mégsem biztos, hogy magamtól eszembe jutott volna, hogy Szkopjéba utazzak, mégis ez…..
Szia Kovács Kitti! Chilling 2012.05.05 13:28:00
Rég volt már ilyen hattalmas chilling élményem. Sokszor van, hogy az ember kiül egy szabadtéri helyre meginni egy kávét a kellemes tavaszi napsütésben, de legtöbbször valakivel teszi ezt, ilyenkor elveszlik az a varázs amit az ember csak egyedül tud megélni. Én viszonylag gyakran…..
Miután gyorsan elvetettük, hogy órával és kézzel mérjünk, tavaly szeptemberben a Futóblog "JUST 30" versenyén professzionális időmérést alkalmaztunk. A mérést az Agni-Timing (sportido.hu) cégtől vásároltuk meg, közben kiderült, hogy Szasza húga náluk dolgozik,…..
szászgabi 2012.02.21 09:10:58
@Jane: Ha jól tudom kb. 2004 óta
Facebook Előzmény péntek estéről:Kovács KittiKedves Gabi! Sajnálattal közlöm veled, hogy jövő héten NE keress. NEM dolgozom. Síszabadságom töltöm az olasz Alpokban. Két grappa és bombardinó között ígérem gondolok majd rád. Sokszor csókol, Öri Barid…..
 Az egyik szálláshoz közeli pubba, a Daphne's-ba járok wifi-zni, hogy az értékes kis gondolataimat meg tudjam osztani a nagyvilággal. A netezés a vendégeknek itt ingyenes, már amennyire annak nevezhetjük a 4eurós sörárak mellett, de nincs okom panaszra mert remek hely. Rendkívül…..
 Livigno többek közt népszerű arról is, hogy közkedvelt célpontja a vásárolni vágyóknak, Guccitól a Benettonon át a North Face-ig mindenki felvonultatja magát. Az üzleteket a régi tipikus helyi házakban alakították ki, és még csak távolról sincs a centerben az a…..
Híre ment Livignoban, hogy Kitti otthon dolgozik míg itt mindenki más jól érzi magát, síel, bulizik, shoppingol. Az emberek sajnálatukat fejezték ki és üdvözletüket küldik.....
 ...én még édesdeden alszom...
Szombaton délután érkeztünk, a központi irodában ahol a szállásokat osztják ki annyira rendesek voltak, hogy két órával hamarabb ideadták a kulcsokat mint azt a kiírás szerint kellett volna. Rövid berendezkedést követően már a boltban találtuk magunkat, aminek a harmadát az…..
Ma egész nap gyönyörűen sütött a nap, így még az előző nap vásárolt üveg metaxa (5*-os 1L-es 8Euro!) mai bosszúja sem volt képes eltántorítani attól, hogy kimenjek a pályára letesztelni mennyit veszítettem a snowboard tudásomból. Indításképp egyből felmentünk 3000-re,…..
A múlt pénteki "Ismerjük meg egymást" buli egyik központi feladata volt egy olyan csoportmunkában készült videó koncepciójának kitalálása, ami a hétvégi Hármashatárhegyi Futóklubot a legötletesebb és legviccesebb formában promotálja. Három munkát vettünk fel…..
Péntek este hatalmas bulit rittyentettek MCM-ék, nekem nagyon tetszett. Főleg a helyszín, hatalmas találat. Egy kép a partiról (a teljes galéria a Futóblog Facebook lapján itt): A fő szervezők, Szász Gabi és MCM: Három csoport kreatív anyagát tudtuk rögzíteni a tombola előtt,…..
szászgabi 2011.12.11 11:54:04
@sanyosz: csatlakozom!
Nem direkt volt, de a kísérletet elvégeztem. Rá is fáztam, de ez már a kísérletezéssel jár. Az tehát úgy történt, hogy Szasza szólt, hegyvidéki rezidenciáján, ahol az atomháborút követő kevésbé komfortos időszakot tervezni kihúzni, szóval Tardoson egy jelentősebb,…..
szászgabi 2011.11.15 11:48:55
@csétomi: a kép megy be az all-time best fotóalbumba :D
szászgabi 2011.11.15 12:58:31
@csétomi: :D
mondjuk én nem szívesen szólok bele, de valljuk be Józsiról is érdemes lett volna beszúrni egy képkockát :)
Futóblog Holnap: JUST 30! 2011.09.21 11:31:08
Tegnap 19 óra körül kiküldtük minden jelentkezett résztvevőnek a jelentkezési információkat, tudnivalókat, reméljük olvastátok. Több email visszapattant, ezeket a személyeket én magam hívtam fel telefonon, aki nem vette fel SMS-t kapott. Várunk tehát mindenkit. Időpont: mivel a…..
szászgabi 2011.09.23 09:21:51
@viito: ;) azért ne szokjatok hozzá, nem mindig vagyok ilyen jó fej :P

A sportido.hu-n csak letölthető formátumban vannak fent az eredmények, magára az oldalra technikai okok miatt nem is fogjuk feltölteni.
Eredetileg vasárnap este 21:00 volt a JUST 30 verseny jelentkezési határideje, de még ennek is az utolsó pillanataiban jött néhány regisztráció, így hétfő reggelig kitoltuk a határidőt. Meg is lett az eredménye, mert 145-en iratkoztak végül fel. Ez a szám messze meghaladja a…..
szászgabi 2011.09.20 22:22:12
@marvinandco: Szia. Igen észrevettük a duplikációt, semmi gond, majd a rajtszámfelvételkor csak az egyiket fogod megkapni (akkor legyen ez mondjuk aaaa..... nem is tudom aa..... 1004-es) és azzal már futhatsz is.
Először is új grafikát készítettünk: A képen Szász Norbert ft. Jenni Kiss, amit tegnap fotóztak a szigeten. Remek kép, Szasza, látod, minden fotósulira elköltött forint visszahozta már az árát! A mai naptól a szigeten MCM Sanyinál is lehet regisztrálni a versenyre a mai…..
szászgabi 2011.09.16 16:43:39
@DaMartian: Én speciel nem fogok senkit megmotozni a rajtszám átadásakor (kivéve persze azokat a helyes, harmincas, egyedülálló férfiakat akiknél felmerül a gyanú, hogy rejtegetnek maguknál valamilyen tiltott technológiát :P), de ki lesz téve egy kis zsák rajtszámmal ellátva amibe mindenki beteheti az óráját, telefonját stb. Az idődet a chip meg fogja mondani, ha pedig mindenképpen szeretnél edzést rögzíteni akkor rátolhatsz még egy kört ;) Azt gondolom, hogy itt nem lesz kérdés, hogy mindenki becsületesen otthon hagyja/kipakolja a nem megengedett eszközöket...
Szasza volt az értelmi szerző. Egyrészt ő dolgozik mindig nagy erővel a "Periférikus sportok futás mellé" munkacímű fiktív PhD-munkáján. És a tudományos munka szent; Szasza még spinningelni is szokott telente, pedig hogy az mekkora egy lidércnyomás, magunk is…..
szászgabi 2011.04.18 12:17:01
szászgabi 2011.04.18 14:16:51
@BGy: A lányok csodájára lehet járni akár élőben is, így mégiscsak könnyebb eldönteni 'jónők-e' :))
@mdi: közben volt egy módosítás így a meccs időpontja: 2011. május 1. 15:00 óra helyszín, ellenfél ugyanaz
szászgabi 2011.04.18 16:53:22
@DaMartian: 70 kilósokat -főleg akik futnak- is várunk szeretettel! Legközelebb ha találkozunk majd jól rábeszéllek, hogy próbáld ki te is! :)
Eltelt egy hét. Gyorsan összefoglalom az elmúlt heti tevékenységemet. A forgatókönyv napról-napra ugyanaz: lelkes kezdés, gyors felismerése gyengeségemnek, majd vége fele megborulás. Alapvetően ez a visszatérő folyamat zajlódik le bennem. Persze tudom, az erőforrásaim nagy része…..
szászgabi 2010.07.20 15:11:17
szászgabi 2010.07.21 14:39:33
@Jozsef: Na ez nagyon nagy... kicsit elgondolkodtam egy hasonló szurkolói lánycsapat szervezésén...:)
szászgabi 2010.07.22 09:46:23
@bitliszbá: @Jozsef:
Rendben, már folynak a tárgyalások a CKM lányokkal, illetve Hugh Hefner üzeni, hogy ő is tud delegálni néhány ismerős hölgyet... ;) :)
Futóblog Kopaszi gát 2010.06.05 13:55:00
Éljenek a Kopaszi Ultrák! ..
Ellenőrző Jó-e a Waldorf? 2010.04.20 08:00:00
Elod72 kisebbik lánya iskolaválasztás előtt áll és elgondolkoztak azon, hogy egy Waldorf iskolába íratják. Szimpatikusnak tartják, hogy rögtön két idegennyelvet tanulnak az elsősök és fontosabbak az értékelésnél a tánchoz, vagy képzőművészethez kapcsolódó képességek.…..