Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pszichomokuss

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
16:15-kor két mérkőzéssel elkezdődik Svájcban a 2009. évi A csoportos világbajnokság. Az első két párban Kanada Fehéroroszországgal, Oroszország Németországgal csap össze. Este a magyar–szlovákon kívül lesz még egy Svájc–Franciaország találkozó is. A vb első…..
Hogy még lendületesebben hangolódjunk a máris kezdődő A csoportos világbajnokságra, megmutatjuk tíz percben a tavalyi döntőt. Minden idők egyik legjobb vb-döntőjét. Kanada kétszer is két góllal vezetett, az oroszok az utolsó harmadban visszajöttek, az éppcsak feltámadt Ilja…..
Azt nem ígérjük, hogy minden egyes nemzetközi hírt azonnal publikálunk, átláthatatlanná válna a blog pillanatok alatt. Ezért azt találtuk ki, hogy összegyűjtjük, ami érdekes, és naponta egyszer-kétszer jól megdobjuk önöket egy derekas csokorral. Ez az első rész. Vjacseszlav…..
A Magyarország–Oroszország edzőmeccs 19.15-kor kezdődik a svájci Sierre-ben. Az ígért közvetítésen órák óta dolgozunk gőzerővel, a helyzet nem rózsás, de még nem adtuk fel. Kis türelmet kérünk. Ha létrejön a kapcsolat, ebben a posztban találnak információkat. A magyar…..
pszichomokuss 2009.04.22 20:57:39
pszichomokuss 2009.04.22 20:58:40