Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sámson

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
sámson 2009.07.24 18:15:12
A cikk írójának.
Cseszd meg de
f@...,szórakozzál este 10 után is,de ésszel te bun...Az ilyen ugat aki kint lakik a pampákon,zajt csak akkor hallasz mikor a kecske szellent egyet.Mert amit te szórakozásnak mondasz az nem az!Üvöltözés nem az.És ki a fene vagy te ,hogy beoszd ki hol lakjon,mit tűrjön el,és mit nem.
"Lakosainak száma 1.200 fő körüli (100 %-a magyar származású)." - küldte el a nézsai Tavirózsa Lakópark hirdetésének szövegét Balázs. Azt kár vitatni, hogy egy ingatlan árát és a vásárlók döntését befolyásolhatja a környék lakosságának etnikai összetétele.…..
A Bimota elhivatott műhely: évtizedek óta küzdenek a csőd fenyegető veszélyével, mégis majd' minden évben bemutatnak egy újabb motort. Szinte mindig más cégek gépeit teszik még tökéletesebbé. Hitvallásuk, hogy minden gyári motornál van jobb – ezt mindig sikerült…..
A haldokló európai piac helyett egyre inkább az amerikaira koncentrál az Ural – ez nem véletlen, egyik tulajdonosa révén erősen kötődik az Egyesült Államokhoz. Legújabb modelljüket már nem is forgalmazzák Európában, pedig fekete fényezésével és vörös csíkozásával…..