Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heli15

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Álmosan ébredtem fel, valamivel később, mint általában. Fél kilenc is elmúlt már. A zuhanyzás most sem térített magamhoz. Talán mert előző éjjel végig buliztuk az éjszakát Karinával és Nathannel, aki időközben beköltözött a számára fenntartott…..
Edward Cullen Új oldal 2009.08.14 13:21:00
Sziasztok!    Úgy néz ki, hogy költözni fogunk, ahogy korábban terveztem. Egyelőre még csak tesztelem és építgetem az új oldalt. Szeretném, ha megnéznétek és véleményeznétek, illetve leírnátok, mi nem tetszik, vagy mit kéne még pluszba. Még kezdetleges, de jól…..
      Az egész napom rohanás volt. Reggel a művészboltban kezdtem a napot, aztán elmentem bevásárolni. Délben megebédeltem egy csendes, eldugott kis étteremben. Néha kell a változatosság. Éppen ebéd utáni sziesztámat tartottam a Central Park-ban, amikor…..
 - Na gyere, csüccs le, mutasd a testhőmérsékleted! – csicseregte a vörös lány, és belekarolt Edwardba. Elhúzta egy székig, aztán leült vele szemben. – Egy hőmérőt nyomott Edward szájába, aki fájdalmas képpel bámulta a padlót. Edward félig háttal ült nekem, a…..
                                    Először is, tudom, hogy késtem egy napot. Mindenkitől elnézést kérek, tegnap…..
      Reggel kimerülten csaptam le az órát, olyan erővel, hogy leborult az éjjeliszekrényről és nagyot csattant a padlón. Erre kicsit magamhoz tértem. Felültem és kábán pillantottam az ablak felé. Már beszöktek a nap sugarai az ablakon, és a sötétség…..
  Jasmin        Próbáltam kideríteni mi történt, mert a beszélgetésből kevesebbet tudtam meg, mint szerettem volna, de Edward annyira maga alatt volt, hogy nem akartam még én is nyaggatni. Megitta a fura löttyöt, amit korábban készített, aztán elment…..
     A telefon csörgése mentett meg a további kínos beszélgetéstől. Felálltam, szinte megkönnyebbültem, miközben Jasmin is felegyenesedett. Kicsit bosszantotta, hogy félbeszakította a készülék lágy, csendes dallama, de azért visszaült a helyére, hogy befejezze a…..
Edward Cullen Frissítések 2009.07.28 06:00:00
Sziasztok!   Tudom, hogy az elmúlt napokban nem frissült a blog. De amennyire tudom, Laura ma már gép közelben lesz, ami azt jelenti, hogy hamarosan olvashatjátok az Éjféli szemeket, vagy a közöst. Majd meglátjuk, melyiket. Ami a TE helyetti sztorit illeti, arra várnotok kell…..
                                      Visszaszámlálás        Satine-nal a hátam…..
Nicolas    Amikor felébredtem, meglepetten vettem tudomásul, hogy egyedül vagyok a nappaliban. Már világos volt, a nap fénye felmelegítette az egész szobát. Pislogtam néhányat, hogy megszabaduljak álmom utolsó darabkáitól is, bár halványan még emlékezetemben élt a…..
     Tiszta, tökéletes hang tört fel izmos mellkasából. Halkan, de határozottan dőltek belőle a szavak, megborzongatva már amúgy is remegő testemet. Alábecsültem őt. Fogalmam sem volt, eddig hogy nem szerettem bele a hangjába. Sokkal magasabb volt, mint ahogyan…..
 - Hát, ez esetben elég korlátozottak a lehetőségeink. Nem sok mindent lehet itt csinálni. Esetleg nézhetünk tévét, vagy…       Felkelt, felkapcsolta a villanyt, és a csillár narancsszínű fénnyel borította be a szobát. Mind a ketten hunyorogtunk az…..
                                      Illúzió  Bella        Csak percek… Ennyi…..
- Rendben van? – kérdeztem lehalkítva a tévét.   - Elaludt. Abban a percben, hogy ledőlt. Gondoltam várok még egy kicsit. Csak néhány percet, hogy lássam, hogy tényleg alszik-e. De nyöszörögni kezdett, szóval tutira nem kel már fel.   - Hogy érted azt, hogy…..
heli15 2009.07.09 14:45:45
Saját Szavak Edward Riley 9. rész 2009.07.05 04:40:00
    Azóta szerettem, amióta először megláttam, pedig akkoriban még beszélni is alig tudott. Fogalmam sincs mi vonzott hozzá annyira. Három éves volt, amikor a szüleim a városba költöztek, és anyám először hagyott náluk. Én kilenc voltam, mégis jól emlékeztem…..
Saját Szavak Edward Riley 8. rész 2009.07.01 01:53:00
Edward         Nem akartam sírni, nem mintha az érdekelt volna, hogy mennyire megalázó, vagy férfiatlan. Ez nem izgatott. De előtte erősnek szerettem volna mutatkozni. Tíz évet kellett arra várnom, hogy újra a közelében lehessek, hogy láthassam az arcát, hogy…..
Saját Szavak Edward Riley 7. rész 2009.06.24 04:02:00
    Már a kocsiban ültünk. Nicolas betett egy CD-t, amin kellemes, hangulatos számok voltak, de lehalkította, hogy halljuk egymás szavát. Sokáig mégsem szólaltunk meg. Az utat figyeltem, de a gondolataim Edward körül forogtak. Vajon hogyan felejthettem el mindent? Hogy…..
Saját Szavak Edward Riley 6. rész 2009.06.24 02:02:40
    Amíg próbáltam leküzdeni zavaromat, egy korombelinek tűnő, magas, karcsú lány lépett hozzánk. Sötét haja a válláig ért és gyönyörűen fénylett. Elővillantak fehér fogai, ahogy Edwardra mosolygott. Riley arca is felderült, amikor meglátta.   - Üdv Riley…..
Edward Cullen Lélegzet 2009.06.22 09:37:00
Kedves mindenki!    Először is szeretném megköszönni minden olvasónak a bizalmat. Elképesztő, mennyi most már a napi látogatottsága a blognak. Átlag 500 látogató simán megvan, inkább felfele alakul minden nap, mint lefele. Tegnap például több mint 700-an néztetek…..
Saját Szavak Edward Riley 5. rész 2009.06.21 05:00:00
 - Mit értesz az alatt, hogy nem randizol? – hagytam figyelmen kívül a bátyám hozzászólását.   - Néhány éve meghalt a barátnője, azóta nem találkozgat senkivel – komolyodott el Nicolas.       Edward arca megváltozott. Magára öltötte…..
                                    Carlisle     Amint leszállt a gép, azonnal béreltünk egy…..