Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meltingteen.

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sage meggyógyul 29 2010.01.08 14:35:00
Ha lesz megint kicsit több erőm, akkor írok többet majdan.    ..
Na talán végre rászánom magam a billentyűk olyan sorrendben történő nyomogatására, hogy a végén ebből egy blog post legyen. Főleg, hogy ha a kis izé postot nem számolom, akkor több, mint egy hónapja nem írtam. Pár dolgot összegyűjtöttem fejben, hogy na majd erről is írok, ha…..
Sage meggyógyul Round 5 2009.10.31 07:22:00
Na ma kezdődik az 5. menet. Nem értem mondjuk bikinis lányok miért nem jönnek be a ringbe 5-ös táblával, valaki intézkedhetne. Kanült kaptam tegnap, ma meg egy 24 órás kezelés vár rám. Értelem szerűen nem csak ma, mert a 24 óra átnyúlik holnapra is, furcsa. Elvileg ez olyan 2…..
Igen, rég volt már megint bejegyzés. A tapasztalt blogolvasók már megfejthették, kétféle esetben szokott nagy hézag lenni két bejegyzés között, ha nem vagyok jól vagy ha jól vagyok és ezért mást csinálok. Vagy ha nincs kedvem írni, bár ezt nehéz megfigyelni. Jelen esetben a…..
Miután egy hosszabb bejegyzésemet nyelte be épp a blog.hu, így most nem lesz annyira vicces meg információdús, bocs.A csontvelővizsgálat előzetes eredménye alapján nem láttak rossz sejtet benne. Ez jó dolog. Ellenben ettől függetlenül az orvosok továbbra is a transzplantot…..
Érdekesen alakult az elmúlt időszak. Egy könnyedebb lábadozásra számítottam a kemó után, hát nem az lett. Egy ideig jobban mentek a dolgok, aztán megintcsak jött a mellékhatás kommandó, ezt végül némi fogproblémával is súlyosbítva (elvileg bölcsességfog mikor máskor…..
Sage meggyógyul Round 3 2009.06.22 09:20:46
Na úgy néz ki letudtam a harmadik kört, ezúttal egy hétig folyt a mindenféle cucc, talán most jobban bírtam, mint legutóbb. Ha minden igaz, most megint jöhet a lábadozással töltött néhány hét, mely alatt a vérkép javulását várjuk. Ha majd eszembe jut még valami, ami most épp…..
Sage meggyógyul Home 2.0 2009.06.11 09:04:08
Megint itthon, kaptam újabb rövid kimenőt. Mindezt még megelőzte egy újabb csontvelő mintavétel, ami eddig kétszer (4 illetve 2 bökés a mellkason az 1-1 helyett) nem nagyon adott mintát, ezért most majdnem úgy alakult, hogy a csípőlapát nevü csontból lesz véve, esetleg…..
Sage meggyógyul Jóban jobban 2009.06.06 15:37:00
Hű de rég volt post, most akkor. Letudva a rosszabb napokat, most épp jobban, fehérvérsejtszám növelés közben. Eredetileg 2-szer 4 napos kezelés lett volna, pár nap különbséggel, de az első csöppet legyűrt, így a másodikra nem került sor. Ez elvileg nem annyira jó, hogy ilyen…..
Sage meggyógyul "Fej vagy gyomor?" 2009.05.28 13:54:00
Az fenti idézettel ellentétben egy rövid a fej ÉS gyomor helyzetről. De idézettel:"Sternkern nagyot sóhajtott és egy szebb napokat látott fotelra mutatott. Ucas nagy lendülettel vetette bele magát, majd sokkal kisebb lendülettel tápászkodott fel a fotel romjai közül. Szelíden…..
Sage meggyógyul 4 7 2009.05.14 19:04:00
Pontosan 4 hete vagyok Hawa... kórházban. Furcsa, így utólag gyorsan eltelt az idő. Valójában a Szent Lászlóban csak holnap lesz 4 hete, mert ugye 1 napot voltam katona is.Ellenben ami hír érték, mert hogy mostanában nem nagyon volt semmi, a pihenő időszak nem zajlott túl kreatívan,…..
Na ismét, kicsit talán jobban. Az utóbbi napok löttyei megfeküdték a gyomromat, volt amit vissza is juttattam számukra. A kórház körül sok rossz szag terjeng, vegyszeres akármilyenes, nem jós, émelyítő. Most pár nap pihi van az egyik szerrel, helyette jön a másik, van időm…..
Sage meggyógyul Dől a lé 2009.04.21 10:58:00
Hű mennyien írtatok :) Még pár oldalletöltés és a reklámbevételeken is el kell gondolkozzam :)Helyzet eddig nagyjából változatlan, egész nap jönnek a löttyök befelé, kevés mozgás lehetséges így a béna csövektől és infúziós állványoktól. A mozgás nagy részét a…..