Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reizen

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis híja, hogy nem történt vérontás, miután naiv vásárló véletlenül kipróbált egy nem teszter szempillaspirált az Árkád Rossmannban, de a teljes személyzet így is felvonult. A kiskereskedelmi áron 1200 forintért árult spirál akár 5-600 forintra is visszavághatta volna az…..
Reizen 2011.12.13 18:22:21
@Fenimore: Igazad van, mivel nem lány vagyok, és eddig(és remélhetőleg ezután se) rohadtul nem foglalkoztatott ez, ergo nem értek hozzá. Most mondhatod hogy akkor minek ugatok itt, azért mert nem értettem mi volt a gondod a posztoló helyzetével.Persze tahó volt ő is, de az már lényegében az őr tahósága miatt volt(kedvesen is meglehet mondani hogy nem az nem egy teszter kérem ne használja magán). Erre normális választ és nem a Telejósdát vártam :) Amúgy hogy húzol a kezedre anélkül hogy felbontanád? Ergo akkor te is megszeged nem? És írta a posztoló hogy azt hitte hogy az egy teszter(most ezt ti is hiheted). Akkor hogy is van ez? A bőröst nyílván másik posztban olvastam elnézést(de mint látod azért én tudok is bocsánatot kérni ha tényleg tévedek). Persze igazad van hogy emberként kell beszélnie mindenkinek a másikkal, de a posztoló azt írta hogy akkor kezdett hisztizni amikor már vele kezdettől fogva így beszéltek. Most ha nekem mondanák nyugodtan, akkor nem kezdenék hepajozni, csak úgy. Amilyen az Adjon Isten, olyan a Fogadj Isten.
Reizen 2011.12.13 17:45:09
I@Fenimore: Igazad van tényleg írta hogy megígérte, de rólad se süt le sok jó ezzel a TeleJósda szöveggel, mivel elégé gyengén látszhatsz ha nem láttál még ilyesmit. Lehet hogy én csak egy "vidéki paraszt" vagyok, de erre felé mondjuk egy Tesco-ban vagy ha már szóban van Rossman-ban nincs a Spray-ek mellet NINCS ismétlem nincs semmilyen teszter csík(megjegyezném, ma találkoztam először ezzel a teszter csíkkal egy DM-ben). Megint csak ismétlem hogy vidéken. Az hogy a pesti puccos rongyrázó tanyákon van, az nem általánosítható. Nem mondtam hogy okés hogy lettete és kiment, de velem azért ne beszéljenek úgy mintha loptam volna. Am elmagyarázod hogy a szempilládon hol van bőr? 3-as vagyok bioszból. Nem azt mondom hogy hisztizni kell mint egy kisgyerek, de azért annyi tahó van (főleg pesten) ne hogy már én kérjek elnézést. Az hogy nem engedte ki már enyhén szánalmas. Gondolj már bele miért. Mert húzott egyet a szempilláján azzal a spirállal. Ebből ekkora hisztit csapni azért enyhén túlzás. Max ha utána fizetés nélkül akarta volna elvinni.
Egy filmben a szereplőgárda bár nem a legfontosabb elem, azért nagy mértékben befolyásolja, hogy megnézem-e az alkotást, vagy nem. Jöjjön 5(+1) színész, akit sohasem bírtam, vagy már eljátszotta nálam minden bizalmát. 1.      Ben Stiller:…..
A második film teljes kiábrándulása után kicsit félve néztem meg a harmadik részt (főként sokan mondták előre, hogy nagyon bugyuta), de azt kell mondjam, hogy kicsit kellemesen csalódtam. Természetesen messze nem éri el az első rész színvonalát, de ugyanakkor számomra…..
Igazi sikersztori: 25 perc alatt sikerült 200 métert haladni... Szerencsére a buszsofőr aztán saját testi épsége érdekében inkább kinyitotta az ajtókat  ..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Reizen 2009.05.19 20:59:51
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..