Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Devergo

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konzervatórium Na és? 2009.08.08 11:30:00
Már megint lelőttek egy cigányt valami Isten háta mögötti porfészekben. Nem érdekel S-E-N-K-I-T. Ennél még szerencsétlen Bujtor István léböjtkúrája is izgalmasabb téma. Szabonics Pál írása.   "Már megint lelőttek egy cigányt valami Isten háta mögötti…..
Vendégszerzőnk, Hungarian Bullshit írása   Múlt vasárnap óta új időszámítás van az SZDSZ-ben, a párt rendkívüli tisztújító közgyűlése nagy többséggel Retkes Attilát választotta elnökké. Retkes, aki Mesterházy Ernő, az SZDSZ egyik pénzembere és Demszky Gábor…..
Az SZDSZ akkor követte el történelme legnagyobb baklövését, amikor nem dobta ki a parlamentből Gyurcsány Ferencet és bagázsát. A Szabad Demokraták kezében volt a változtatás lehetősége, de ők inkább maradtak a seggükön és röhögtek az embereken.Azóta sok pénz átfolyt már…..
Devergo 2009.07.16 13:29:12
A napokban a sokat vitatott Magyar Gárda Egyesület és Mozgalom másodfokon beszüntetésre került, a Jobbik kivételével az összes főbb párt egyöntetű helyeslése mellett. A "cigánybűnözés ellen" és a "magyar emberek megvédése mellett" zászlót bontó…..
Tudtad? Upsz (A nap képe) 2009.07.14 15:11:00
 A kép akkor készült, amikor az SZDSZ új elnöke Retkes, távozásra szólította fel Kókát. Szerintetek mire gondolhatott ebben a pillanatban a "mi" Jánosunk? ..
Rettegve várod a közüzemi számlát? Nem tudsz pénzt adni a gyereknek az osztálykirándulásra? A boltban számológéppel vásárolsz? Nem mindenkinél van ám ez így! Lássuk, hogyan lehet sok pénzt szerezni! Legyél te is gazdag!   1. Vásárolj mezőgazdasági terményt, későbbi…..
Devergo 2009.07.13 08:39:25
Durva Fasisztoid elemek 2009.07.10 09:31:00
Szombaton ismét ellepik a várost a fasisztoid elemek. A Szabadság téren fognak tüntetni, ezúttal bejelentetten. Az alábbi képen jól láthatók e két fasisztoid elemen a feszültség jelei. Úgy tudjuk, hogy e két fasisztoid elemhez további fasisztoid elemek fognak csatlakozni. A…..
Szegény Gabi! Én kedvelem a csókát, ezt mindenki tudja rólam aki régebb óta olvassa írásaimat. A nyilatkozata teljesen egyértelmű volt, a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a párt borzasztóan megosztott. Rendben, persze, ezt tudta mindenki aki figyelte az eseményeket. Az…..
Nos, tegnapi, baloldali túránk után ma ismét jobbra teszünk egy kis kirándulást - így jutunk el a www.figyelo.hu meglehetősen álvak portáljához, akik aktuális porhintésükhöz az ex-államfővel, Mádl Ferenccel megejtett diskurzusukat használják…..
Konzervatórium Szakad az SZDSZ 2009.07.05 11:03:00
Több forrásból is eljutott a Konzervatóriumhoz a hír, miszerint az SZDSZ Új Generáció lemondott vezetői, valamint más, a Kóka-féle klikkel szembenálló fiatalabb SZDSZ-esek és a párt akárhanyadik vonala egy új liberális párt létrehozását tervezik. Terveik szerint hiteles(ebb)…..
Talán Fricz Tamástól származik - de mindenképpen általa vált ismertté - Moldova Györgytől származik - és a politológiába Fricz Tamás lopta be - a következmények nélküli ország kifejezést, amellyel a magyar közállapotokat próbálta megragadni. Mára egyértelmű, hogy ez a…..
 Te milyen címet adnál a képnek? ..
Devergo 2009.07.01 13:00:15
A történet valahol a Dunántúlon játszódik, egy tízezres lélekszámú településen. A városkában hozzávetőleg 500 roma származású ember is él. Kis részük dolgozik, némelyek közmunkásként vannak foglalkoztatva, míg jelentős részük segélyekből tengődik.Történt egyszer,…..
Tudtad? Feladta! (A nap képe) 2009.06.25 06:56:00
innenAdj címet a képnek!  ..
Tegnap, vagyis szombaton, a Központi Statisztikai Hivatal előtt demonstrációt szervezett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Követeléseik közt szerepelt pl. „Nocsak!” „Mégsem!” „Holnap legyen tegnap”, vagy „Legyen végre faszaság!”  …..
Tudtad? Kreativitás elmélet! 9. 2009.06.23 07:20:00
A sorozat eddigi 8 részében már megszokhattátok, hogy furcsa/szokatlan tárgyaknak kellene valami funkciót kitalálni. Ez most sem lesz másként. Be kell valljam, nekem eddig ez a mostani bizbasz okozta a legnagyobb fejtörést, és a legtöbb álmatlan éjszakát :) Az eljárást már…..
Devergo 2009.06.24 08:55:08
Tudtad? Magyar Windows 2009.06.20 15:21:00
A négyes metró kapcsán jutott eszembe, mi lett volna, ha Gyurcsányéknak kellett volna megalkotnia a Windowst... hallgassátok meg erről a mesémet.   A magyar szilíciumvölgyben Gyurcsány és Bajnai már régóta dolgozott Bill Gates rég elfeledett tervén, a Windowson. Mint az…..
 Te milyen címet adnál a képnek? ..
Hogyan szüntessük meg a terrorizmust? Titkosszolgálattal, a nemzetbiztonság megerősítésével, a terrorsejtekbe való beépüléssel és leleplezéssel? Esetleg katonai hadműveletekkel? Célzott likvidálásokkal? Gyanús elemek kitoloncolásával? Körülbelül ezek az ósdi megoldások…..
Tudtad? A nap képe 2009.06.12 14:33:00
 ..
Devergo 2009.06.19 18:45:40
Emlékszem, még a 90-es években mindig a TV Polonia-n néztük a Benny Hill showt. Fergeteges és határok nélküli humora volt az öregnek, a legtöbb, helyzetkomikumra épített jelenetéhez nem is kellett angolul tudni, mégis fetrengtünk a röhögéstől. Emlékeztek a showban szereplő…..