Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miamano

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TEHETSÉGKUTATÓ PÁLYÁZATRA BEÉRKEZETT PÁLYAMŰ Natália Mit csinálsz? Zoli Látom, nem nyúltál a szobámhoz. Natália Mi a búbánatot csinálsz te itt? Zoli Hazaköltöztem. Natália Csakhogy ez neked nem az otthonod! Zoli Legalább néha kiporszívózhattad…..
Miamano 2009.05.11 12:58:52
Kedves Bikalakat és Mindenki!

El fogom olvasni, megigérem. Most még látogatni sem nagyon kívánok erre a honlapra.
Mindenekelőtt ez egy tehetségkutató pályázat volt. Igazságtalan és etikátlan dolog volt olyanoknak elindulni, akik már nem számítanak kezdőnek.
Igazságtalan és etikátlan volt olyanoknak adni a díjakat, akik nem számítanak kezdőknek.
Igazságtalan és etikátlan volt ezeknek elfogadni a díjakat.
Remélem nagyon boldogok az eredményeikkel és rezzenéstelen arccal néznek mind a zsűri tagjai, mind a díjazottak a tükörbe.
Nem is gondoltam, hogy még az irodalomban is pont az van, mint mindenhol máshol, azaz barátok, ismerősök, sógorok és komák mutyiznak nyíltan, vagy a színfalak mögött.
Ez a pályázat sokkal többet ártott a pályakezdőknek, az irodalom tisztaságában hívőknek mint amennyit használt.
Kíváncsi lettem volna, hogy kik nyernek, ha a művek mellett nincsenek ott a szerzők nevei!
Kíváncsi lettem volna, hogy a közönségdíjas nyert volna-e, ha csak úgy lehetett volna szavazni, hogy kommentet is kell írni a műhöz minden szavazónak! Akkor már nem lehetett volna olyan sok ismerőst találni aki többet is tett volna mint egy kattintás (vagy nem lehetett volna automatikussá tennni a szavazást valamilyen számítástechnikai trükkel).
Ha tényleg ezek a művek voltak a legjobbak, akkor bajban van a magyar drámaírás (vagy a kritikusok)!
Az biztos, hogy egy életre megjegyeztem a zsűri és a díjazottak neveit és messzire elkerülöm őket is és a műveiket is.

A TEHETSÉGKUTATÓ PÁLYÁZATRA BEÉRKEZETT PÁLYAMŰHelyszín: Nőgyógyászati váróterem Budapesten Erika mélyen magába mélyed a nőgyógyászati váróban, míg vár a sorára. Hol a térdén könyököl, hol üveges tekintettel nézelődik, de igazából nem látja, hogy mi történik…..
A TEHETSÉGKUTATÓ PÁLYÁZATRA BEÉRKEZETT PÁLYAMŰA helyszín meghatározhatatlan. Lehet akár egy sötét sikátor, vagy színpad, vagy egy zseb, a lényeg, hogy sötét van. Nagyon gyengén megvilágítva egy alakot látni középen, hátul , kissé elmosódva, talán egy tejüveg mögött…..
A TEHETSÉGKUTATÓ PÁLYÁZATRA BEÉRKEZETT PÁLYAMŰ Helyszín egy garantáltan falusi kocsma a budapesti agglomerációban, kb. 30-45 perccel a zárás körül. Mit látunk? Búsuló kínaiak, magukba csendesedő romák a legális román munkavállalók közé elvegyülve pacsulikat vedelnek.…..