Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsiniáj

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevezető: Az élet minden területén állandó változások következnek be. Ezek főként igazak a vállalkozásokra, a politikára és az ember magánéletére is. Lehetnek olyan pillanatok amikor le kell állni, ki kell szállni az egészből, ilyenkor nagyon jól tud jönni egy "Exit Plan"!…..
Azt nem ígérjük, hogy minden egyes nemzetközi hírt azonnal publikálunk, átláthatatlanná válna a blog pillanatok alatt. Ezért azt találtuk ki, hogy összegyűjtjük, ami érdekes, és naponta egyszer-kétszer jól megdobjuk önöket egy derekas csokorral. Ez az első rész. Vjacseszlav…..
A Magyarország–Oroszország edzőmeccs 19.15-kor kezdődik a svájci Sierre-ben. Az ígért közvetítésen órák óta dolgozunk gőzerővel, a helyzet nem rózsás, de még nem adtuk fel. Kis türelmet kérünk. Ha létrejön a kapcsolat, ebben a posztban találnak információkat. A magyar…..
Már csak egy meccs van hátra a vb-t megelőző felkészülési mérkőzések közül – éppen a magyar–orosz –, az utolsó előttit kedd este játszotta le a házigazda Svájc az Egyesült Államokkal. Az amerikaiaknak nem sok örömük volt benne, kikaptak 5-2-re. A kloteni…..
dzsiniáj 2009.04.22 11:14:08