Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rüsselsheim

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El tudjátok képzelni, hogy valaki a magyar himnuszt egy reklámban használja, hogy egy teljesen hétköznapi terméket adjon el? Hogy egy ilyen fajsúlyú nemzeti jelképet kommercionális eszközzé alacsonyítson? Micsoda szentségtörés! Meglepődnék, ha nálunk erre sor kerülne, nagyot…..
Leléptem, nem hagytam mást, csak egy papírcetlit rajta egy rövid üzenettel.    Üdv Mindenkinek!   Ma találtam rá erre az oldalra, és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem leírom eddigi egyetlen szakításom tanulságos történetét. Nem lesz rövid, de úgy gondolom,…..
Gondolom már mindenki halálosan unja a picsogásom arról, hogy az új készletek milyen nagyok, kevéssé játékosak és egyébként is: hova lett a báj a legóból? Elárulom, már én is.  A mai posztban megmutatom miért lettem ilyen tutuka, nem pedig olyan, akinek minden tetszik, csak…..
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..