Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanyo5

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar válogatott hét évtized után ismét a világbajnokság elitcsoportjában játszhat. A hőskorban több vb-n is részt vehettünk, jártunk olimpián is. De nem igazán tartjuk mérvadónak a múlt emlegetését. Hiszen az, amire most készülünk, és ami egy napon belül bekövetkezik,…..
A jó vb-eredményben reménykedő fehérorosz válogatott deklaráltan győzni akart utolsó két felkészülési mérkőzésén Grenoble-ban, de ez a legkevésbé sem sikerült. Azok után, hogy a franciákat csak büntetőkkel bírták legyűrni, a norvégoktól simán kikaptak 6-4-re. Egy ennél…..
sanyo5 2009.04.22 09:43:16
@munkagep:
akkor probalok neked valaszolni munkagep. Mivel Szlovakia magyar vagyok elkaptam nemi irast a Magyar jegkorong valogatottrol. Igaz ez nem sok. A heten sme.sk oldalan volt egy eleg hoszu cikk amiben foleg felhivjak a figyelmet arra hogy a Magyar valogatott most Ocskay Gabor-ert is fog kuzdeni a VB-n. Kulon kiemelik azt is hogy a Magyar valogtottban jegre lep Sille es Ondrejcik is, no meg Budai, aki az iden a Szlovak ligaban szerepelt.
Ami az eroviszonyok elemzeset illeti, igen most is jon a 'bla, bla' szoveg hogy nincs konnyu ellenfel. Nem tudom ezt mennyire fogjak majd komolyan is gondolni a fiuk, de 1 biztos hogy J. Filc edzo felhivta a figyelmet arra hogy a M. valogatott biztosan ugy fog kuzdeni minden mecsen mint az eleteert.
A kulonb forumokon pedig a szurkolok attol felnek hogy a M. valogatott majd esetleg a kisebb jatektudast durvabb jatekkal fogja helyetesiteni :)
Tehat igy roviden talan ennyi amit kb. irnak a Magyar valogatottrol.
Szep napot mindenkinek :)