Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HuG

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt idő, amikor élen jártunk a járműiparban, és ezzel nem az Ikarusra gondolok, bár az ugrik be mindenkinek elsőre. A Magomobilok, Fejes Endre-féle lemezmotoros kocsik, Csonka postakocsik, Pannóniák sem voltak okvetlenül a csúcson, itt másról van szó. Egy kivételes képességű…..
Belsőség Minek ide mopedautó? 2009.04.22 02:37:57
  Békén kellene hagyni a mopedautósokat, hátha maguktól belátják: autózni autóval kell, mopedezni meg mopeddel. Megmondjam miért? Mert a mopedet ki lehet kerülni, ezt meg nem.  Vélemények az azonos című írásunkról...
HuG 2009.04.22 08:59:38
@Shadowbull:

Ahoz én túl fiatal vagyok, hogy magamra vállalhassam azt, hogy szociális kérdést csináljak ebből. Az elmúlt évek és az élet csinál ebből szociális kérdést, nem mi.

HuG
HuG 2009.04.22 11:07:54
@odb:

Papp Tibi a mopedautó létjogosultságát firtatta.
Szerintem a jogi szabályozást senki sem bánná, csak az harmonizáljon már valamilyen módon a való élethez. Pl. robogósok több veszélyt jelentenek. És ez nem feltétlenül a robogósok hibája, hiszen nyugaton a robogózásnak jóval nagyobb hagyománya van, elfogadottabb az autósok körében.
Alapvetően itt a hozzáállással van a baj. Mindenkori vezérkarunk abból a tézisből indul ki, hogy a mopedautó és robogós meg motoros, rosszhiszemű adócsaló, aki nem akar az ország oltárán megfelelő mennyiségű adóforintot letenni.

HuG
HuG 2009.04.22 11:16:46
@Hrzrasn:

A dolgokat önmagában kelll érteni. Most írhatnám a smart vs 600SEL-t, aminek egyenes következménye az lenne, hogy tiltassuk be az összes smartot, mindenkinek ZIL-t, de ha KAMA3-osokat irritálja a ZIL, akkor mindenkinek Krazt.....

Nem, nekünk kell változni autósoknak!

HuG