Regisztráció Blogot indítok
Adatok
earl hickey

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kurvázás kizárólag arra kijelölt helyen" jeligére.Minden tökéletes volt a kapcsolatunkban egészen addig a percig, amíg bekérdeztem valamit, amit nem kellett volna. Nem számítottam rá, hogy ezt váltja ki belőlem. Kíváncsi voltam, hogy fizetett-e már nőért.Szóval…..
Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
A válság áldozatai természetesen az utazási irodák is, hiszen inkább mindenki lemegy a telekre kapálni, abból legalább lesz valami haszon, ha kivonulna a Teszkó, ahelyett hogy délolasz apartmanokban süttetné a seggét. Mi történik, amikor valaki mégis utazna? A szerződésben…..
Bande' a múltkori, felségjelzés nélküli ál-Traubisodán fellelkesülve újabb gyanús terméket fotózott nekünk. Ezen már van címke, amin ezer utalás található a régi Traubira, az álangol szlogentől az "eredeti" bélyegig, van itt minden, vicces módon kivéve a Traubi…..
David olyan átverés áldozata lett az Auchanban, amit bizonyítani ugyan nehéz lenne, de mi abszolúte hiszünk neki, mert egy ilyen sztorit az égvilágon semmi értelme nem lenne kitalálni. És nincs az a Homár vagy olvasó, akinek ilyen beteges fantáziája lenne. David ugyanis…..
Ugatok a gyönyörtől: olyan szellemes, kreatív lehúzással jelentkezett az ismert barkácsáruház, hogy a Tesco, az Auchan és a Cora menedzserei nagy pénzért fognak továbbképzésre járni hozzájuk. A trükk lényege, hogy egy olyan árucikknek árazzuk le egy alkatrészét, amelyikről…..
Tommy T-Bone Lee a Mötley Crüe azon tagja, akiről még az is hallott, aki nem tudja megkülönböztetni a glam-metált a grindcore-tól, hiszen alaposan megkúrta Pamela Andersont, és erről még videófelvétel sem átalott készíteni. Ez az igazi rakenroll, mondhatnánk, de hálistennek a…..