Regisztráció Blogot indítok
Adatok
'ztaqrwa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ricsi elegáns, vasalt, fehér ingben fogad minket. Ő tartja karban a gödi Szorgos Kezek Háza hatalmas kertjét. Keze nyomán gyönyörű mikrotáj született: szögletesre vágott sövény, simára nyírt gyep, sehol egy lehullott levél, bár annak gyűjtését – saját elmondása szerint –…..
Most, hogy itt a hideg, de még mindig szarul keresünk meg már csak úgy dacból is igyekszünk az irodai repi teát pusztítani, mivel a cukor nagy kincs, mert a KV-sok pusztítják, mint a hutuk a tuszikat ruandában, csak az ő machetéjük a kávéskanál meg a fos reklámbögrék, így most…..
w A jövő elkezdődött 2009.07.02 06:00:00
A Bajnai-kormány minisztere bemutatta a MÁV új elnökét. A kormányzati kommunikáció külön hangsúlyozta, felhívta a sajtó figyelmét arra, hogy Andrási Miklós fideszes. Vasúttal eddig nem foglalkozott, de ennek jelentősége eltörpül a bulvárszenzáció mellett. Apám, egy fideszes!…..
Mert hát nem mindegy, hogy a blog színe világos, vagy sötétzöld, esetleg a kettő közt helyezkedik el. Az egyik első amin lehet gondolkodni, hogy mi is legyen a blog neve. Ezzel máris elárultam, hogy a jelenlegi nem feltétlen végleges. Szóval mi legyen: Falrengető? Esetleg Mozdulj?…..
Az alábbi bejegyzéssel sokáig bajban voltunk, mivel nem tudtuk eldönteni, hogy az Index-család melyik blogjában kellene leközölni. Kollégium-ügyi blogunk ugye még nincs. Végül azért esett a választás a Képviselő Funky-ra, mert végre egyértelmű bizonyíték van arra, amit Gusztos…..