Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lina.hb

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
For English scroll down Barátaim hetente jártnak kutyákat sétáltatni. Jóvoltukból olyan helyen jártam, mint életemben még soha: egy állatmenhelyen. My friends walk a dog every weekend. Thanks for them I visited a place where I haven't been before: an animal shelter.  Barátaim…..
lina.hb 2014.07.15 11:55:24
@jencikovi: Ha csak mosdatni kellene őket... Első út az állatorvos, féregtelenítés, esetleges rüh foltok kezelése, aztán hasmenés kikezelése (Nem tudom Budaörsön mi van, de ahonnan én hoztam ott ez így volt, pedig a min. két hetet volt csak bent az állat) De ha 1x a Zsömivel bmi történik ismét menhelyről hozok kutyát.
Van az a street art, amikor a vicceskedő fiatalok otthon agyalnak, hogy miként tudnának egy matricával, felfújt mintával vagy plakáttal elgondolkodtató művészi objektummá alakítani valami utcasarkot. De az igazi street art nem ilyen izzadságszagú, egyetemi előadásokon kiérlelt…..
lina.hb 2011.05.26 14:14:41
@Yeeger:
igazából a tűz függőlegesen felfelé tud itt terjedni... OTSZ szempontból ez a baj.

Tartószerkezet: ha kiváltották nagy baj nem lehet. Más kérdés, hogy én sem tudtam felfedezni a kiváltókat.

más: a gond az, hogy az épület valószínűleg oldalhatáron áll. Ez esetben az ablakok a szomszéd jogos érdekét sértik. Senki sem szeretne az oldalhatáron álló házból közvetlen ablakot az ingatlanára...

A Hotel vita is erről és a légudvar utólag odanyitott ablakáról, ajtóiról szólt. A szomszéd nem tehet a jogszerűtlen állapotról, de mivel történetesen tőkeerős volt, így alapból ő volt a szemét. A lakó szintén nem tehet a jogszerűtlen állapotról, 10 évnél régebbi is volt, így a megszüntetésre nem kötelezhető.
lina.hb 2011.05.26 14:57:08
@is: összefordított épület volt, és kilőtték a 2. vh-ban mellőle a házat. Az kvázi légudvar volt... nem akarok vitát nyerni, tőlem lehet neked is igazad :D
lina.hb 2011.05.26 15:05:21
@is: a kedvedért újra megnéztem a légi fotót. Jól látszik, hogy a foghíj a hátsó telke ugyanezt az építési vonalat követi... Ettől persze nem lesz jobb az ott lakóknak. Őket sajnálom. Buta módon készült anno a beépítés, de Te mit szólnál hozzá, ha azért nem építhetnél a telkedre, mert a szomszéd 25-50 éve hülye volt?
Éva szerencsétlenségére egy térgörbületbe költöztette a cégét, ezért a Posta immár fél éve szinte csak az eltűnt levelek utáni panaszokra reagáló sajnálkozó válaszleveleket kézbesíti:Azt eddig is tudtam, hogy ha az ember postán ad fel valamit az nem biztos hogy megérkezik a…..
lina.hb 2011.05.20 07:50:36
@vuvuzelafan: Kedves vuvuzelafan!

Köszönöm, hogy leírtad a történetedet.
Én is ezt akartam elérni a postán, amit Te, de én lepattantam róluk. A fiam NIKE cipője is azért került elő a bontott, ragszám nélküli csomagból mert a feladótól megszereztem a ragszámot, és nagyon hangosan fenyegetőztem...

Mivel én "csak" Hivatalos levél értesítőt kapok, és levelet nem, egyenlőre nem intézkedtem komolyabban (a térti úgy megy vissza, hogy nem kereste. Ha vmit. végre akarnak hajtani az ingó vagyonán a simlis cégnek aki a címemet használja, akkor a határozat ettől automatikusan jogerőssé és végrehajthatóvá válik. Ha az én ingatlan vagyonommal próbálkoznak, azzal nem sokat érnek, mert a tulajdoni lapom tiszta, így azon cégvagyon nem hajtható végre.).... Mellesleg adóbevallás időszak van, tehát a február céges határidők után ismét várható értesítés. Ezzel már nem a postára hanem a NAV felé indulok el.
Pontosan tudom, hogy cégbejegyzést lazán tehetnek a címemre a hozzájárulásom nélkül, mert ott nem kérnek tulajdoni lapot....

Viszont a történeted alapján a következő levél után automatikusan nyilatkozattal, és panaszlevéllel érkezek a postára. Ha engednek nyilatkozni azt adom le, ha nem akkor a panasz levelet :D
A válasz egyértelműnek tűnik, de nem az. Nem arról beszélek, hogy mi van, ha cserebogarat találunk a levesben, sót a kávéban, zöld foltot a panír alatt. Azokról az esetekről beszélek, amikor egy látszólag hangulatos étteremben az első falat nem kimondottan okoz élvezetet. A…..
lina.hb 2010.07.26 12:46:29
@Skeptic:
XX. ker. = kültelek.... Szóval aki ott él az kültelki bunkó, annak mindegy? Hát nem tudom, ez azért elég sértő sokunkra nézve....

Poszthoz: egyáltalán nem lehetetlen, hogy mostanában szakácsot cseréltek, és ezért romlott a kaják minősége.
lina.hb 2010.07.26 14:40:35
@Serio:
Amiről beszélsz az szimpla sztereotípia. Erzsébetnek vannak igen dinamikusan fejlődő részei. A belvárosának már köze nincs a 80-as évek munkásosztály alvóvárosa beidegződéshez. A kertvárosi részeken is vannak igen jól szituált, igen rendezett családi házas részek. Nem is szeretnék az elit rtg-hez tartozni ha ez csak sznobizmussal és lenézéssel jár. Jöjjön el és nézze mindenki a kerületet mielőtt véleményt alkot az életkörülményeinkről a végzettségünkről és a kulturáltságunkról.
lina.hb 2010.07.26 15:56:25
@Mics Bjukenen hadnagy:
Sztem az elsiratás előtt azért ellenőrizzük le :D!
Lehet Te is azok közé tartozol - mint Én- akinek a XX. ker-i lepusztult igénytelen berendezés és konyha bejött, nem pedig a kifinomult ízlésű nagyérdemű közé akinek nem .
Ismét ugyanannál a bábaasszonynál csúsztak bele egy újabb életveszélyes esetbe. Még mielőtt a torkának ugranánk, az ugyan csoda, hogy még praktizál, de ha teszem azt, az elmúlt 3 évben is ezt tette, és nem volt róla egy hír sem, akkor a komplikációk száma egyáltalán nem…..
lina.hb 2010.05.21 15:52:57
@kerege:
még egyszer leírom: ha otthon maradok, meghal a lányom. Pont. Ennyi a történet. Ha 1 gyerek hal meg feleslegesen az is tragédia. Az anya SOHA AZ ÉLETBEN nem épül föl lelkileg.

Szép délutánt nektek. Ezt a kérdést ITT MOST nem oldjuk meg. Nem is kell.
lina.hb 2010.05.21 16:02:53
@Cpt. Flint:
Ez most nagyon méltatlan volt. Úgy ítélsz meg egy orvosi cselekményt az álláspontod védelmében, hogy nem ismered pontosan, hogy mi történt. Lebutázod a másik felet. Hihetetlen.
Nem. Nem volt hős az orvosom. Valóban. Csak tette a dolgát.

Tudod mit? Legyen neked igazad. Geréb Ágnes HŐS. Mindenki más tökkelütött idióta. Legfőképpen én, hogy disztingvált és érvek mentén folytatott eszmecserét próbáltam folytatni.
lina.hb 2010.05.21 16:13:15
@Cpt. Flint:
már az előbb tisztáztad, hogy butácska vagyok, nincs mit beszélni a véleményemről és szellemi képességeimről tovább :D
Kezdem a végével, egy hír és egy jövendölés: jövő héten csütörtökön 90 percre elsötétül a TV2, elmarad a Fedezetlen szerelem című romantikus film John Malkovich és Andie MacDowell főszereplésével, így az RTL Klubon a Cuki a sütid (Édes pillanatok) című…..
lina.hb 2010.01.28 11:05:12
@Samott:
Végig olvastam a határozatot. Ott az indoklásban megtalálható az eljárási előzmények részletezése.
Persze, olyan társadalomban ahol az emberek többsége a hivatalos iratok rendelkező részének a vastagon szedett első 10 során kívül semmit nem olvasnak el a továbbiakban, ott könnyű a véleményt egy 5 soros posztban formálni....
lina.hb 2010.01.28 11:11:31
@tvblog:
Soha nem értettem.... Vannak unatkozó otthon ülő emberek, akik nézik a TV-t és így szólnak:
-Felháborító! Jelentsük fel gyorsan őket!

Hihetetlen mire rá nem érnek egyesek.... Ha nem teszik el kell kapcsolni.... Én is szinte csak a mesetv-t hagyom nézni a gyerkőcöknek az interneteni, ill. konzervet. Ennek ellenére eszembe sem jut feljelentgetni senkit.
Lehet, hogy nem ártanak, ha Roland a BKV ügyfélszolgálatán is jelezné, a lent leírt eseményeket pontosabb időponttal és személyleírással, belegondolni is rossz, hogy ilyesmi létezhet és senkinek nem tűnik fel, vagy szemet hunynak fölötte a buszvezető kollégái. Ez az eset…..
lina.hb 2010.01.07 10:42:28
@primatus: Nem akartam a busz előtt menni. ő ment a külsőben én a belsőben, azért azt nem kell fejből tudnom, hogy hol melyik busz fog útvonalából adódóan sávot váltani ugye?.... Le lehet kapni a fejemet, szőke is vagyok, nő is vagyok, hülye is vagyok ha szabályosan közlekedem....
Dövam: Vannak olyan esetek amikor az ember kocsiba ül az útviszonyok ellenére is. Emiatt nem kívánok magyarázkodni.

Egyébként éppen én jegyeztem meg, hogy csak az nem hibázik aki nem dolgozik. A buszsofőr végzi a munkáját, spec. kihagyott egy másodpercre. Én résen voltam. Csak azt akartam megjegyezni, hogy előfordulnak olyan esetek amit a posztoló leírt.
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
lina.hb 2009.12.08 08:46:31
@CatMother:
No comment. Nem vagy vita képes. Ne tolarálj.
Gépfegyverrel állítsunk sorba minden általunk nem tolerálható ember típust. 40 évig jó világ lesz majd kihalunk....
(Se gyerek, se öreg, se beteg, se más nemzetiségű, se....)
lina.hb 2009.12.08 08:48:34
@Rékuc:
nem a babakocsis kismama a hülye. Vannak buta hülye emberek. Azok akkor is olyanok ha babakocsit, bevásárló kocsit, teherautót vezetnek.
Vannak ellentétben értelmes, udvarias előzékeny emberek. Aki ilyen ilyen, aki olyan olyan....
lina.hb 2009.12.08 10:35:37
@mmaria:
Ez egy korrekt tájékoztatás. Ha ki van írva (jeleztem, mint mezei hozzászóló, ezt a konkrét üzeletet nem ismerem), a poszt írója tévedett, Önöknél a pont.
Vajon mit gondol száz év múlva a budapesti lakos korunkról, ha jópofa szlovák divatpormaszkjában, és selyemfényű kínai saválló ruházatában végigsétál a Millennium városközpont mellett? Demján Sándor ugyanis nem egyszerű megaberuházásnak szánta a Lágymányosi  és a…..