Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuresz

1 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Honnan nyúljak egy jópofa egyedi hangvételü bevezetőt? Mi a picsát írjak ide hogy eme cikk olvasói felvont szemöldökkel, ráncos homlokkal érdeklődve olvassák tovább hevenyészett gondolataimat ? Háháhá és ennyi talán elég is ahhoz hogy kicsit idesasoljatok,és még az első…..
Először is pár dolgot tisztáznunk kell :ez lesz az első cikkem,szóval még bele kell rázódnom a dolgokba,nem kell leharapni a fejem. A második dolog pedig, hogy én mélyen Halo párti vagyok, bár ezt a cikket megpróbálom úgy megírni, hogy a lehető legjobban kiemeljem mindkét játék…..
  Napvilágot látott egy új összehasonlító videó a Vivendi által fejlesztett fps akciójátékból a TimeShiftből. A játékot fejlesztő cég a Saber Interactive akik nevéhez fűződik például a Will Rock című akció fps is, a külömböző kiadóváltások miatt  időt…..
H A M A R O S A N 2007.06.01 22:49:00
Hamarosan megindul az oldal működése.Az oldalon mindnennel foglalkozunk majd, megjelenések, fórumok, ps3 linkek, chat, infók, minden ami ide tartozik és minden amit ti szeretnétek.Előre is megköszönném ha kommentjeitekkel kritikáitokkal, ötleteitekkel segítenétek a blog munkáját.…..
A tegnapi nap megérkezet a Halo 3 Beta tesztje ezzel egyidejűleg a microsoft beindította az accountok bannolását. A bannolás alá esett jópár moddolt és nem moddolt gép is egyaránt. Ezáltal a gépek sorozatszám vagy MAC cím alapján letiltásra kerültek. Test connection elindítása…..
Totális káosszá alakult a tavaszi dashboard frissítés, minden fajta mende mondák terjednek már az interneten. Mikor ezt a cikket írom még nem jött ki a frissítés de az elkövetkezendő időszakban várható. Éppen ezért megkérnék minden gearsofwar.blog.hu olvasót ha megvolt a…..
A Kistáka tagjai összeugrottak egy alkoholmentes Gears of War hétvégére de idéznék MatiszG leveléből: "Sok szervezés és még több együtt eltöltött idő után kis csapatunk, sikeresen öszefutott Kedveshentesnél. Miután Tibi bácsi felajánlotta szerény hajlékát…..
  A Microsoft a múlt hónap végén bejelentette a Xbox 360 Elite SKU-t. Melynek főbb előnyei a HDMI kimenet, 120GB-s merevlemez és a fekete színű burkolat. Az USA-ban több kereskedő is adott el XBOX 360 Elite rendszereket a hivatalos április 29.-i megjelenési dátum előtt. Ezáltal…..
Kuresz 2007.04.23 18:01:36
Mint a fenti videón jól látható a Fuel Depot pályán lévö futás hiba a mai napig megtalálható a játékban a frissítés előtt kétszer jártam én is hasonló képpen ezen a pályán csak Warzone játékmódban. A probléma a fedezék használat környékén keresendő százból ha…..