Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ártánd (törölt)

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Két pogány közt 2009.06.09 23:00:00
EP-választás, IV. rész - Fidesz A győztes Fidesz nehéz helyzetbe nyerte magát. Kétfrontos harc mellett nehéz megőrizni a hitelességet, és elkerülni a két ellenfél szavazóinak protest-mozgósítását. Ha a Jobbik radikálisainak udvarolnak, azzal az SZDSZ egykori és az MSZP…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
Az MSZP felejthetlen mátrixos videója után a youtube egy Fidelitasos videókat ajánlott, amely "tájékoztatnak" és "buzdítanak", hogy szavazzunk az "Európa [Európai] Parlamenti" választáson. Miután a Starwars-os indítás, a "föld könnyei"…..
ártánd (törölt) 2009.05.24 01:29:06
@eroica: kösz, nem tudtam, de nem lepődtem meg. Mondjuk a közvéleménykutatások nagyon gyanúsak, lsd Sólyom, mint évek óta a legnépszerűbb. Csak egy ismerőst mondjatok, aki szerint ő a leg!
@freehckr: "Elég jól "behatárolható" az a kör, akik "megsz*pták" a polgári kormányzás alatt. Nagyjából az adócsaló, segélyen élősködő, és a "baloldali" korrupcióból élősködő mihaszna, bűnözői életmódot folytató apparatcsikok."
Atyagatya, Te, fogadjunk, nem vagy még 20 se! Az összes közalkalmazott, az összes nyugdíjas, az összes távfűtéses lakásban lakó szinte nyomorgott, az infrastruktúra 0 %-ot fejlődött, minden írott és iratlan szabályt felrúgtak, a nekik nem tetsző újságokat kinyirták, a köztévét náci paradicsommá silányították, korrupciós ügyek százait sunyizták el (Toi-Toi-ról hallottál, beléptető-kapukról hallottál, reklámórákról hallottál, stb, stb, stb.???)
Most akkor azt fogod mondani, hogy a nagyszerű Széchenyi terv! OK, lett szép új ablakod, meg kivirágzott a portádon a muskátli - falusi túrizmus(?) - , de kinek az adójából? Most meg, hogy már szinte csak a közalkalmazottaktól, meg a nyögdíjasoktól tudtak elvenni valamit, mindenki sír a vagyonadó miatt. OKÉ, ne legyen semmilyen adó! De akkor mindenki fizessen havi 30 EFt-ot, nincs ingyenorvos, nincs ingyeniskola, nincs kajajegy, nincs semmi ingyen! Ki lehet számolni, hátha jobb lesz. De azt ne mond, hogy Viktor (lmeú) bármit tud csinálni, úgy, hogy máshonnan nem vesz el, vagy nem állít le építkezéseket (ugye, azt is tudod, már régen lenne metro, ha nem tiltják le! azért ilyen drága, ezért őrjöngtök minden nap a városban), csak nem fogja a médiájuk reklámozni. Ezért jó a net.
üdv
Sokadszorra csodálkozom rá arra, hogy kívülről, független szemmel, mennyivel pontosabb látleletet lehet alkotni országunkról, és hogy ez a kép egyre negatívabb. És nem, nem csak a Gyurcsányék ténykedése miatt, sőt, egyre inkább nem amiatt. Egy demokratikusan megválasztott kormányfő, aki (még ha…..
ártánd (törölt) 2009.05.11 00:01:09
Silverf@x: "Egyébként pedig kultúrált emberekkel szembeni rasszista támadások nemigen történnek, ellentétben mondjuk Észak-Írországgal... "
Rasszista támadást senki ellen nem szabad, ez a nácizmus, ez a fasizmus.
"Egyébként meg undorító, hogy az olyanok pofáznak a megbélyegezettség ellen, akik a leginkább bélyegeznek "szélsőjobbosnak", "árpádsávosnak" meg "nácinak" bárkit, aki velük ellentétes véleményt képvisel."
Nem, "árpádsávos": aki árpádsávos (vagy ahhoz nagyon hasonlító, és a nyilasok által beszennyezett) ál-történelmi zászlót cipel, lehetőleg alkalomhoz nem illő időben és helyen; "náci": egy lófaszt velük ellentétes vélenményt képvisel, szimplán rasszista köcsög, más emberi lény életét meg akarja keseríteni (és meg is semmisíteni); a többi csak játék a szavakkal, meg a jelképekkel (lsd Nagykanizsai amatőrök). Szerintem pont itt az ideje, hogy szembeszálljunk ezekkel a selejtekkel, mielőtt több gyilkosságot is el tudnak követni.
ártánd (törölt) 2009.05.11 00:03:13
Állítólag, de tényleg csak állítólag, van a pornónak egy olyan alfaja, amelynek keretében részeg amerikai egyetemistalányok követnek el mindenféle disznóságokat, majd a kamerán keresztül keresztül üzennek szörnyülködő szüleiknek. Nos, bármilyen furcsa is, de létezik ennek…..
ártánd (törölt) 2009.05.04 22:14:43
Konzervatórium NYUGGERPÁRT! 2009.04.21 10:05:00
Muki fejek, sajna-bajna, hip-hop, jön kis Vuk - ilyen, és ehhez hasonló elmésségekkel és modorosságokkal szórakoztatta az ATV közönségét Schmuck Andor, miközben bejelentette, hogy a Tisztelet Társaság létrehozott egy pártot, és indulnak az EP-választáson. Történelmi pillanatok…..