Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tombadillo

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nálunk Valós halál címen kiadott cyberpunk regény sorozatverziója jövő februárban jön a Netflixre, és igen, olyan lesz, mintha a Szárnyas fejvadászt a Johnny Mnemoniccal keresztezte volna valaki, majd hozzátett volna egy kis Ghost in the Shellt, meg Punishert. A történetről írtunk már, 500 év…..
tombadillo 2017.12.05 19:01:01
      Az utóbbi napokban több új kísérlet történt Horthy Miklós rehabilitálására. A III. kerület egyik panziója kertjében  szobrot állítottak a volt kormányzónak. Az eseményen felszólalt a Magyarok Világszövetségének elnöke is, Orbán Viktor pedig a nemzetet vezető, kivételes államférfiúnak nevezte…..
tombadillo 2017.06.26 07:00:22
@P. J. Fry: mondjuk ő maga mondta:"egész életemben antiszemita voltam ..."

de ez ne zavarjon.
           Az asszonyt Grünfeld Zálinak hívták. Nagyon fontos, hogy volt neve, nem egyszerűen csak egy asszony volt, volt neve, lakcíme, gyerekei, unokája, később dédunokája. Grünfeld Záli magyar állampolgár volt. Megpróbálom ezt érthetően körülírni. Pontosan annyira volt magyar, mint Orbán Viktor…..
tombadillo 2017.06.25 07:18:37
2006. augusztus 27. a cirkalmas körmondatokat igazán találékony, grandiózus káromkodásokkal mesterien ötvöző dialógusokkal fűszerezett westerneket szívelő sorozatbuzeránsok fekete napja volt, ugyanis ekkor ért véget az HBO Deadwood című westernsorozata. A hírre természetesen csak egy szóval lehetett…..
tombadillo 2017.04.24 21:58:53
@penna: éppen ez az. hogy nem befejezték, hanem abbahagyták.
Nem volt rossz dolga azoknak, akik nyáron új sorozatokra vágytak. Az internetet letarolta a Stranger Things a Netflixen, majd ezt követte a The Get Down (amiről hamarosan mi is írunk), de az HBO-nak is sikerült összekaparnia magát a Night Of-nak köszönhetően, és akkor az OJ Simpson-sorozatról nem is…..
A hazai nyilvánosságban e tévériporter számít pillanatnyilag az első számú közellenségnek. Tragikai vétsége, hogy az olimpiáról közvetítve „elfelejtette” megemlíteni egy szír kislány nevét, aki a 100 méteres pillangóúszás egyik előfutamában indult. Azt állították az ellenzéki médiumok jegyzetírói,…..
Úgy tudjuk, hogy Hajós nem sokat búsult a TV2-es összeröffenés miatt, és ugyan a Sztárban sztárban nem láthatjuk, de például a most szombaton induló Gyertek át szombat este! című RTL-vetékedőben ugye igen, de EZ MÉG SEMMI, mert ősszel egy másik csatornán fog feltűnni egy…..
A bárkibe belevágható fejsze lett a kedvelt fegyver Európa északi részén, a mai Norvégiában, miután a Római Birodalom összeomlott.   500 körül a nagyobb szövetségek egymással marakodó kisebb csoportokra bomlottak, kedvelt harci fegyverük pedig a bárkibe belevágható…..
tombadillo 2015.03.05 11:48:48
Március 15-én, vasárnap este kerül a megújuló Duna képernyőjére Rudolf Péter rendezésében a Fehér Béla lebilincselő regényéből készült hatrészes tévésorozat, a Kossuthkifli. A közel 200 helyszínen forgatott, több mint 100 színészt felvonultató, hatrészes, epizódonként…..
tombadillo 2015.02.18 13:16:09
@funfun: kalandorok
„Meg kell, hogy mondjam az ügyész úr szavatartó ember, következetes, meg kellene ezért a tulajdonságáért dicsérni. Ugyanis minden ugyanúgy történt, ahogyan előre megmondta, hogy mi lesz, ha nem teszem, amit ő elvár” – mondta a Tábornok-per tárgyalásán az I. r.…..
tombadillo 2014.11.30 11:52:56
Nekünk legalábbis tizenhat azonosságot sikerült összeszednünk a két sorozatból, ezeket most listaszerűen vezetjük elő. Amit csak akkor olvassanak el, ha mindkét sorozattal teljesen naprakészek. 1. Annak már egyszer szenteltünk külön posztot, hogy Charlie Hunnam (SOA) és Travis…..
Testépítők mindig voltak és mindig is lesznek, a kérdés, hogy hogyan változik az évek során a sportolók összetétele, technikája, izomtömege és formája. A mai posztunkban visszamegyünk 20-30, de néhol akár 70 évet is az időben, hogy megnézzük, hogy akkoriban kiktől esett le az…..
Sok évvel ezelőtt egy délelőtt az egyetemhez közeli kocsmában ültünk fiúk-lányok vegyesen, és érveket kerestünk ahhoz, miért is kellene befáradnunk a nem túlságosan szeretett kommancs professzorunk előadására. Ekkor széles vigyorral a képén benyargalt egy csoporttársunk, aki…..
 Hogyan lehet mégiscsak alkotmányellenes a devizahiteles törvény Még márciusban éppen az Alkotmánybíróság nyitotta fel "Pandora szelencéjét" - most mégis az AB lehet ismét az, amely le is zárhatja azt. A devizahiteles törvény rendelkezései rendkívül megnehezítették a bankok…..
A thai börtönökben hatalmas kultusza van a kickbox helyi változatának, olyannyira, hogy a legjobbak nemcsak kiváltságokat élvezhetnek, de adott esetben hamarabb is szabadulhatnak. A thaiföldi börtönökről sok jót nem lehet elmondani, pláne európai szemmel. Így aztán ott fokozottan…..
tombadillo 2014.07.16 22:26:54
@kószák egyike: gondolom a törvén is annyira igaz, mint a kickbox.
Vérfürdő a Black Wall Street-en   - lz - Az egyesült államokbeli Oklahomában található Tulsa városában élt a XX. század elején az egyik legsikeresebb és leggazdagabb afro-amerikai közösség - központjában az Greenwood Avenueval - az utcával, melyen fehér ember nem járt.…..
Mitől nem működik hosszútávon a 90 napos diéta, azaz, mivel teszed a lehető legrosszabbat a szervezeteddel. Néhány éve a nagy kilencven napos csodadiéta-hullám nagyon sok fogyni vágyót magával ragadott. Akkoriban emlékszem, jó pár ismerősöm kipróbálta és a mai napig van,…..
tombadillo 2014.01.15 08:23:15
@ye.smile.love: a vicc, hogy egyáltalán nem éheztem. ami azt illeti, elég sokat ettem, és néha (ritkán), még a szabályokon is lazítottam. pl. majdnem minden napot salátával fejeztem be, amit mindig öntettel ettem, amiben sokszor volt kefír (protein) a naptól függetlenül, és néha kevés sajt is. ráadásul minden reggel kávéztam, ugyan édesítővel, de tejjel. amire nagyon figyeltem, hogy szénhidrátot tényleg csak a szénhidrát napon vigyek be.
úgy gondolom, hogy szervezet függő a dolog, mert egyébként én már attól hízni szoktam, ha ránézek valami kajára.
tombadillo 2014.01.15 08:50:06
aeon flux kritika: 47 ronin (2013) 2013.12.26 09:15:00
Ismered a mesét: miután urukat megbecstelenítik és megölik, azok roninokká lefokozott egykori szamurájai elhatározzák, hogy akár életük árán is, de megbosszulják eme gaztettet. No de hogy jön ehhez az akcióhoz Keanu Reeves? Megmondom PR-stílusban: a japán folklór egyik…..
Lil Nog kiesésével egy ideig nem volt ellenfele Gustafsson-nak, azonban gyorsan találtak a svéd fiúnak egy ellenfelet, így húzódik a Jones elleni visszavágó (Jon amúgy Teixeira ellen megy legközelebb). Guszti nehezebb feladatot nem is kaphatott volna, hisz az angolok veretlen…..
Fair play-díjas választ küldött a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK) az atlatszo.hu-nak az Orbán-lakodalom kapcsán nagy nyilvánosságot kapott útfelújítással kapcsolatban. Emlékezetes: közvetlenül Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvője előtt lázas…..
tombadillo 2013.10.18 07:01:05
Storz & Escherich német ügynökség úgy gondolta, hogy a Mini Next néven futó, használt Mini újraértékesítő program reklámfilmjében egymás után mutatja meg, mi is történik az autóval a két tulajdonos közötti időben. Az olyan unalmas dolgokat, mint a teljes átvizsgálás,…..
tombadillo 2013.08.19 08:33:48
Június 27-én az OTP Bank javára döntött másodfokon a Debreceni Ítélőtábla. Az ítélet jogerős, az adósnak a perköltséget is meg kell fizetnie. Ezzel a lépéssel rettegni kezdhetnek a pénzügy hiénái (élükön Lehmann György mesterügyvéd kuruzslóval), akiknek sikerült az…..
Újra  tarol Christian, az oroszlán története a közösségi médiában, és mivel tényleg megható és igaz, ezért mi is megosztjuk Veletek. A történet a hatvanas években játszódott, azonban a videó csak mintegy negyven év múlva került fel a videómegosztó…..
Tíz perces betekintőt tett fel Rogue nevű sorozatához a YouTube-ra a DirecTV nevű műholdas szolgáltató, ami a Friday Night Lights és a Hatalom hálójában című sorozatok társgyártása után saját tartalommal jelentkezik, pont úgy, mint a Netflix, csak nem tömbösítve, habem rendes…..
tombadillo 2013.03.07 14:31:34
UPDATE: a lentebb megtekintésre javasolt műsor felvétele: http://atv.hu/videotar/20130304_profit_2013_03_03 Ajánlom. Pár nappal ezelőtt itt is felhívtam a figyelmet egy újságcikkre, ami a magyar honvédség harcképességképtelenségére hívta fel /ismét/ a figyelmet, és bizony…..