Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joni5

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Radírpók ette ki a Danone puding falát, vagy még a kánikulában sérült meg a csomagolása. Péke poraira: A minap vásároltam egy csak 4-es csomagban kapható Danone csokipudingot az egyik vidéki Coop üzletben, ami hazaérve egy picit meglepett. (Lásd képeken.)  Az egyik puding…..
A tervezett megjelenés előtt egy héttel, már augusztus 12-én kijött Lady Gaga új száma, az Applause (Taps). Ez az első dal az Artpopról (ez lesz Gaga új albuma), amely majd csak novemberben érkezik. A megjelenést Gaga a Twitteren jelentette be ("It's a pop music emergency!"),…..
Az évi 50 milla közpénzt elköltő, a nyilvánosság ellen mindent elkövető, viszont jó Fideszes kapcsolatokkal rendelkező HÖOK-kal sok gond van. Most új honlapjuk van, amit meg is néztünk. Vélemény: szar, régi, egyáltalán nem naprakész…..
joni5 2013.08.02 02:02:28
Na ez egy nagyobb lélegzetvételü poszt lesz. Ööö, megmondom őszintén engem rohadtul zavar ebben a telefonban, hogy a navigáció (lehet csak nálam) egy rakatt kaka. Nem vesz fel kapcsolatot műholdakkal, nem talál meg semmit csak a kis vonalkák mennek h van valami kapcsolat. Rohadt…..