Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lidi400

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az alábbi levél subjectjében megláttam, hogy telekomos történet, arra tippeltem, hogy egy sokadik számlázással kapcsolatos ügy lesz, amik rém idegesítőek és kimerítőek, de egy Telekom méretű cégnél nyilván előfordulnak, és ráadásul rendszerint végül valahogy megoldódnak. Nem is tévedhettem…..
Mi van, ha egy szolgáltató eladja a szolgáltatási területét az ügyfékörrel együtt? Jó esetben persze semmi, de alakulhat másképp is. Gergely még tavaly év végén írt nekünk. Sajnos a levele és a rá érkezett fogyasztóvédelmi tanács beleveszett a levéltömegbe, így neki már…..
Ha van Digi, akkor olcsóbban kínálja a Telekom a szolgáltatását. Viszont, ha lenne Digi, akkor nyilván nem a Telekomnál próbálkoznának nethez jutni a világháló érdekességeire szomjazó ügyfelek. Feloldhatatlan ellentmondás, de egy telekommunikációs vállalatnak talán nem…..
lidi400 2016.07.18 20:25:27
@Tamás Paitz: Ha ez vigasztal, édesanyám szintén Telekomos kálváriáját megírtuk az NMHH-nak, aki 9 millióra büntette a Telekomot, anyunak meg 200.000-es kötbért ítéltek meg. Úgy tűnik, nem fellebbeztek, mert azóta nullás számlák jönnek :-))))
Aki már jött haza a világ másik feléről repülővel, az valószínűleg mélyen átérzi Péter helyzetét, mert egy sokórás repülőutat egy 7 órás tranzittal megfejelni nemcsak fizikailag komoly kihívás. A gépek leszállásának adatait valamennyi időre visszamenőleg a Flightradaron meg lehet nézni. Ha…..
Határátkelő Élet a Malév után 2012.10.22 06:54:00
Idén tavasszal érthető módon hatalmas vihart kavart Magyarországon a Malév megszűnése. Egy ideig rengeteg szó esett arról, hogyan tudnak majd elhelyezkedni a munkanélkülivé vált pilóták, légiutas-kísérők és egyéb szakemberek. Nos, jelentem, mai szerzőnk, Wingsfly gyorsan…..
lidi400 2012.10.22 22:38:55
@hagyma: ezt komolyan gondolod, vagy lemaradt a szmájli a végéről?
lidi400 2012.10.22 22:46:54
@Jess G: én csak erre a mondatodra reagáltam: "attól h vki egy repülőn szolgál fel, még nem lesz más mint pircérnő" és kicsit degradálónak éreztem. Egyébként nagyon tisztelem a pincérnőket, és természetesen nem nézem le őket, csak szerintem nem lehet összehasonlítani a két munkát. És természetesen nincs harag :-)
lidi400 2012.10.22 22:52:40
@hagyma: Félig igazad van. Azért az életmentős részhez hozzátartozik, hogy nem (csak) én gondolom így, hanem a világ összes légügyi hatósága, hiszen pontosan meg van határozva, hogy hány ülőhelytől kötelező a repülőgépen a légiutaskísérő. Talán valami lehet benne, hidd el nem én találtam ki.
A Homár bár alapvetően támogatja a tartós javak halmozását, inkább eladná a szerveit, mintsem hitelre vegyen bármit. Aaront megcsapta a 0%-os THM szele, laptopot szeretett volna részletre, de a Cetelem formanyomtatványába nem fért be sem a két helyről érkező fizetése, sem a…..
Azt már biztosan tudjátok, hogy mivel Magpet boltja az V. kerületben volt hosszú ideig, ezért parkolási téren maradandó lelki sérüléseket szenvedett és volt már egy pár posztja ebben a témakörben. Én legutóbb tavaly nyáron jártam a most tárgyalt helyen, akkor még ingyenes volt,…..
Lassan indíthatnánk egy rovatot az RTL nagysikerű (a műsor elején büszkén harsogják, hogy az ország legnépszerűbb vetélkedője, pedig az most éppen a BKV-totó lesz szerintem) vetélkedőjének, a Széfnek, mert ismét sikerült elnézniük egy első ránézésre triviálisnak tűnő…..
Pár napon belül ez már a második olyan poszt, ami egy újabb dél-pesti közlekedési szivatós helyzetre világít rá. Pitta naponta közlekedik a lenti vasúti átjárón keresztül, ami alighanem Budapest leghosszabb ideig lezárt vasúti sorompója. Fénysorompót és vele együtt…..
lidi400 2009.12.20 10:07:51
@vérengző kismalac: Ja, és mikor kiengedte a VW-t, akkor bement egy másik is, akire szintén rácsukta. Az is bent álldogált egy ideig. :-) Annak is sok esze volt.
Mondom, szép dolgokat lehet ott tapasztalni reggelenként.
lidi400 2009.12.20 14:43:05
@vérengző kismalac: Csak félig emelte fel, nem tudom mennyire szabályos félig felemelt sorompónál rámenni a sínekre.

@ZsoltK: Nem felmenteni akarom a bent ragadó autósokat, de ha kb. a 6-7. vagy a sorban, már valószínű, hogy az első felengedésnél nem jutsz át - és ez szerintem nem ésszerű és normális 2009-ben -, ezért megy mindenki mint az őrült és persze ragadnak bent a kereszteződésben.
lidi400 2009.12.20 10:05:41
@vérengző kismalac: Úgy, hogy éppen hogy felemelte, már csukta is vissza - igen, igen egy autót sem engedett volna át -, de közben a VW már el is indult.