Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kenyizsu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát emberek... Michael Bay egy állat. A szó szoros értelmében. Nekem ugyan nehéz elfogulatlanul ítélni és írni a filmről, de azért megpróbálom.Egy akciófilmet így kell kezdeni. Azért meglátszik a Kurtzman-Orci kettős írói munkája, ha emlékeztek az első rész és a Star Trek…..
kenyizsu 2009.06.25 09:00:38
@Jetfire: Itt, Nyíregyházán. Nekem rohadtul bejött, és bár télleg voltak jelenetismétlések, engem úgy nem érdekel ahogy van. A véleményem szinte tök ugyanolyan, mint neked, Mogyi! ;)
Amerikában a Terminátor: Megváltás és az Éjszaka a múzeumban 2 előtt is leadtak egy új előzetest. Pár új jelenet van bene az előzőhöz képest. Egyelőre még csak kamerás verzió van, amint lesz jobb minőség természetesen cserélem.   ..
Transformers 2 ITT AZ ELŐZETES! 2009.04.29 10:25:00
MEGÉRKEZETT!!!És vele együtt elindult egy új oldal is, a nemhivatalos magyar nyelvű Transformers - A bukottak bosszúja honlap. Rajta minden, amit a filmről tudni kell, videók, letölthető hátterek. Az alábbi címen érhetitek el: transformers2.atw.huAz új oldallal kapcsolatos…..
Transformers 2 Új videó!!! 2009.04.18 13:31:00
Felcsigáznak minket rendesen!!! Michael Bay a ShoWest 2009 nevű rendezvényre az alábbi klippel ment el... Benne először DEVASTATOR!!! CSEKK! ..