Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolt csaba (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ha szerződés alatt elvinnék a sztárjainkat, kártérítésre is perelhetnénk őket, ami több száz millió forint lenne, ugyanis értékesítéstől esnénk el" - reagált Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgatója még november 6-án arra a hírre, hogy a Boros-Bochkor páros…..
Egy a mai napon kelt részletes tájékoztatásában a jászalsószentgyörgyi AGIP benzinkút tulajdonosa a miheztartás végett arról értesíti a lakosságot, hogy a továbbiakban „az általam üzemeltetett és tulajdonomat képező benzinkutat BEZÁROM A ROMA, CIGÁNY KISEBBSÉG…..
zsolt csaba (törölt) 2009.11.12 11:46:26
Helyesen tette a benzinkut tulajdonosa,hogy kitiltotta a füstösöket ! Nem elég hogy eltartjuk öket,eltűrjük a mocskosságaikat még ingyen is tankoljanak ?!
Kertészről annyit, hogy nem egyszer kiderült, hogy hazug,és értelmezhetetlen dolgokat iró szenilis vén
f@sz! Ha neki ez balkán ( és a cikk irónak is) el lehet huzni a levesbe ebből a megnyomoritott országból !Lehet viszont igazi értékeket teremteni a fröccsögés és átkozódás helyett !
zsolt csaba (törölt) 2009.11.12 11:47:23
@lujdzsi123: Nagyon egyetértek Veled!!
Itt van, végre megjött az első kurva, már annyira vártuk. Őszinték leszünk, azt hittük, először a pornós csaj kerül a bulvárlapok címoldalaira, de nem, hanem Andi, aki a "testéből élt". Természetesen a Benkő feleséget keres című trash-realityről van szó, aminek a…..
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
A Facebookon az egyik felhasználó azt a kérdést tette föl szavazásra, hogy "meg kellene-e ölni Obamát?" A válaszlehetőségek a következők voltak: "igen", "talán", "nem", "csak ha megkurtítja az egészségügyi rendszert".A szavazás…..
Megdöbbenéssel tapasztalja a Lungo Drom, hogy fél évvel a választások előtt a kormány ígéretekkel, vonzó ötletekkel akarja megnyerni a cigányság szimpátiáját.Vajon mire számított Farkas Flórián? Arra, hogy a mostani kormánypárt veszni hagy egyetlen szavazatot is? Minden…..
Proszektúra Polanski felelőssége 2009.09.29 10:23:00
Azt egyelőre még nyomozástaktikai okokból nem árulhatom el, hogy a nejem hány botütést érdemelne, ha történetesen Malajziában élne, de az biztos, hogy fél tucatnál jóval többet sózhatnának a hátsójára. Mindez onnan jutott eszembe, hogy olvastam a hírt, miszerint a Kuala…..
zsolt csaba (törölt) 2009.09.29 13:28:37
@manókomment: nem utaltam a származásra,nem érdekel ha néger is vagy.A pedofilia bűn ! nem is kicsi, és leszarom Polanski félelmét a méteres néger dákokról a sitten ! Élje át azt amit a kislány is átélt!
zsolt csaba (törölt) 2009.09.29 13:30:30
@Sátán meg a Jocó: nagyon egyetértek ! Tanitsák meg a kis köcsög pedofilt ! Remélem kitágitják a popokáját a reteknek !
zsolt csaba (törölt) 2009.09.29 13:33:51
@gyz: Te teljesen hülye vagy ? hogy jön ide a jobbik ? A pedofilokat utálom baromarcú, nem politizálok !!!