Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lunarcsikne

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marcipán vagy virág? - esküvői dekoráció Már írtam pár bejegyzésben azokról a süteményekről, amelyeket élővirággal díszítenek, de nem tudok velük betelni - csak képletesen sajnos... :) Ez a megoldás azért is tetszik nekem annyira, mert a virágokkal a dekorációs…..
Életem legkülönlegesebb esküvői meghívója Nem ma kezdtem a szakmát és már rengeteg csodás és szívemhez közel álló esküvői meghívó tervezésén vagyok túl, de eljött egy olyan felkérés ideje, ahol a pár azt szerette volna, ha kézzel készült rajz lenne a meghívó…..
Barack - narancs - arany esküvői meghívó Megint egy személyes hangvételű bejegyzés következik, nézzétek el nekem. :) Nagyon megható pillanat az életemben, hogy a testvérem férjhez megy, és nagy öröm számomra, hogy én tervezhettem a meghívójukat. (Mondjuk ki…..
Pink-narancs menyasszonyi csokor Ma egy újabb munkánkat mutatjuk be Nektek, de abból is csak a menyasszonyi csokrot. Az esküvőhöz tartozó többi kiegészítőt - a különböző asztaldíszeket  és egyéb dekorációt - majd a jövő héten, egy gyönyörű montázzsal tálaljuk.…..