Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabomargi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Süti design Egy kis édesség hétvégére... ..
szabomargi 2009.06.03 14:38:28
Barack-narancs menyasszonyi csokor A mai nap képe egy különlegesség, ugyanis ...gabka... testvérének a menyasszonyi csokrát mutatom meg nektek! Ez csak egy kis ízelítő az esküvőből (de van még nekem gyűrűpárnás és koszorúslánycsokros képem is), részletes beszámolót majd…..
Marcipán vagy virág? - esküvői dekoráció Már írtam pár bejegyzésben azokról a süteményekről, amelyeket élővirággal díszítenek, de nem tudok velük betelni - csak képletesen sajnos... :) Ez a megoldás azért is tetszik nekem annyira, mert a virágokkal a dekorációs…..
szabomargi 2009.06.03 14:36:00
Fekete-fehér gyűrűpárna A mai nap képe egy györnyörű gyűrűpárna, hatalmas rózsafejjel a közepén. Gyűrűpárnánál egy dolog van, amit szerintem nehéz eldönteni, hogy textilből vagy valamilyen élővirágból legyen. Nekem sokkal jobban tetszenek azok az egyedi megoldások,…..
Pink-narancs menyasszonyi csokor Ma egy újabb munkánkat mutatjuk be Nektek, de abból is csak a menyasszonyi csokrot. Az esküvőhöz tartozó többi kiegészítőt - a különböző asztaldíszeket  és egyéb dekorációt - majd a jövő héten, egy gyönyörű montázzsal tálaljuk.…..
szabomargi 2009.04.21 14:47:44
@lunarcsikne: én is nézegettem ezt a virágot, bevallom nem találkoztam még vele!
Barack - narancs - arany esküvői meghívó Megint egy személyes hangvételű bejegyzés következik, nézzétek el nekem. :) Nagyon megható pillanat az életemben, hogy a testvérem férjhez megy, és nagy öröm számomra, hogy én tervezhettem a meghívójukat. (Mondjuk ki…..