Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pvarga

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sage meggyógyul Round 5 2009.10.31 07:22:00
Na ma kezdődik az 5. menet. Nem értem mondjuk bikinis lányok miért nem jönnek be a ringbe 5-ös táblával, valaki intézkedhetne. Kanült kaptam tegnap, ma meg egy 24 órás kezelés vár rám. Értelem szerűen nem csak ma, mert a 24 óra átnyúlik holnapra is, furcsa. Elvileg ez olyan 2…..
Sage meggyógyul Szörny 2009.10.29 13:47:00
Sétálunk a Gyáli úton, én kapucnival, sapkával, napszemüveggel, maszkkal a fejem igen jelentős hányadát takarva, jön szembe anyuka kislányával, valami ilyesmit hallott, aki figyelt (én nem):Kislány: - Ez egy szörny!Anyuka: - Nem dehogyis!Kislány: - Ja akkor csak úgy néz ki...Hát…..
Na ismét, kicsit talán jobban. Az utóbbi napok löttyei megfeküdték a gyomromat, volt amit vissza is juttattam számukra. A kórház körül sok rossz szag terjeng, vegyszeres akármilyenes, nem jós, émelyítő. Most pár nap pihi van az egyik szerrel, helyette jön a másik, van időm…..
Sage meggyógyul I'll be back! 2009.04.19 22:38:00
Sziasztok,Nem vagyok egy blogfan, de szerencsére sok a kedves ismerős, akit érdekelhet a következő pár sor, így ezt a módját választottam a tájékoztatásnak, kényelmi szempontok miatt, lásd később.Tehát úgy alakult, hogy kicsit kórházi kezelésre szorulok, ezért tűntem el innen…..