Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juniman

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A biztonságos motorozás életet menthet. A felelőtlen száguldozás nem új keletű probléma, úgy tűnik, már negyven évvel ezelőtt is gondot okoztak a nyelező suhancok. Ez az angol baleset-megelőzési kisfilm ugyan elavult már, hisz az irányjelző és visszapillantó tükör manapság…..
Juniman 2010.12.10 00:39:57
@Szabi01: Ne tegyetek mán tönkre. A jófiú a kórház balesetei osztályára megy látogatni a rosszfiút, munkaidő után. Mintha gyanúsan ott ácsorogna egy casualty patients tábla, a nörszök meg ott riszálnak, csak hogy képbe kerüljön a felhasználó, gyengébbek kedvéért ott van a beteglátogatási időszak is. Szóval rosszfiú karambol, emberek fölé hajolnak - snitt - idő telik - majd Tom meglátogatja barátját. Na, az utat figyelmesebben nézzétek, örülök, hogy segíthettem. Üdv.
Legyen a tegnap a holnapé és legyen holnap a máé: követeljük az új Californiant!Már korábban beszámoltunk arról, hogy a Minarelli-Yamaha féle, 660 köbcentis blokk a nyolcan éves cseh cég gyártmányaiba kerül. Az új formatervező-csapat feltett szándéka, hogy a jövőbe…..