Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drminorka

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Balra át 2006.11.30 09:15:00
Eddig még nem jelent meg a sajtóban, ezért linket sem tudok adni, de mégiscsak érdekes lehet, hogy az MDF a XI. kerületben eldöntötte a vitát. Beállt a baloldalra és megteremtette a Molnár Gyula vezette városrész ballib többségét egy alpolgármesteri székért cserébe. A párt…..
drminorka 2006.12.03 16:00:53
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
A 168 Óra című terméknek van egy kis melléklete a hvg-ben, mégpedig ez a hvg vélemény-rovata. Na jó, a hvg szerkeszti ezt is, de azért szépen elférne a 168 Órában az egész szőröstül-bőröstül. A szerkesztők a "még több népnyúzást!" jellegű cikkek mellett…..
Sótlanok, unalmasak a hollywoodi filmek? Csinálj jobbat!, gúnyolódhattak néhány éve még az amerikai filmipar moguljai. Ők azok, akik kézben tartják a történéseket: az és úgy jelenik meg a vásznon, ahogyan csak jónak látják. De mi van, ha a közönség feláll a moziban, hazamegy,…..
Egyezzünk meg annyiban, hogy minden várakozás ellenére Európában a franciák vezetik a webkettes menetoszlopot. Az egyenként is kiváló Netvibes, AgoraVox és Wikio után most kivételesen nem egy hazai startup, hanem maga a francia állam jelentkezett fejlesztéssel. A GeoPortail a Google…..