Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Traffipax

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mottó: „Szívem szerint egy hazai gyártású elektromos miniautóval közlekednék” /Derce Tamás/   Nehéz idők járnak a régi SZDSZ-es polgármesterekre. Mintha valami megrendezett film utolsó jelenete lenne. Őszülő férfiak hang nélkül ráznak egy…..
Traffipax 2009.11.25 14:47:20
@sztrelnyikov:
"Amíg a fidesz nem állt át az MSZP mellé és Derce mellett szavaztak, nem is volt korrupció a kerületben. Az egytlen önkormányzat volt, ami év végén azzal a problémával küzdött, hogy mire költsék a megmaradt 2mrd forintot. nem pedig azzal bajlódtak (mint most a nagykoala óta), hogy miből fizessék ki a tartozást."

Áruld már el, hogy akkor mire költötték az 2 milliárdot. Mit fejlesztettek újpesten?

Most költenek 1,5 milliárdot a főtérre. Lekövezik a főteret, raknak ki padokat, lesz pár szökőkút. Ennyi!
1,5Mrd-ért. Mit fognak ott csinálni az emberek? Nézik egymást?
Ez kell most, ez a legnagyobb problémája a várost vezető Derce-MSZP koalíciónak? Mindent megszavaznak egymásnak.
Derce sose volt fideszes. volt már kisgazda, szadeszos, független, és most maszopos. Mindig oda tette be a seggét ahol az erő volt. Azzal állt össze aki a hatalomba segítette, és megadta neki amit követelt. most a szocik vannak soron, mert övék a többség. Kapott is egy autót, mert úri kedve úgy kívánta.

Egy "szerencséje" van, hogy az emberek lassan jönnek rá, hogy mi történik körülöttük. lásd MDF. 8 év kellet ahhoz, hogy kiderüljön, mi is maradt a régi jobboldali pártból. Végül a sz@r mindig elválik a víztől.
Mint az a hírekben megjelent, Trippon Norbert alpolgármester trianoni emlékművet állít Újpesten Derce Tamással kart karba öltve. Érdekelt, vajon milyen súlyosan irredenta elgondolások húzódhatnak meg az ifjú szocialista politikus kobakjában, ezért feltárcsáztam. Nagyon…..