Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Z.

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy naphoz érkeztünk, elkészült az 1. hírlevelünk. Sokat dolgoztunk rajta, remélem később már kevesebb idő alatt is el tudjuk készíteni.A blog tagjai kapták meg emailben, ha valaki még sem kapott volna a tagok közül az kérem jelezze.GG..
Kedves Olvasó!   Ha a deviza kereskedés iránt érdeklődsz azt gondolom talán a legjobb helyen jársz ezen a blogon. Itt rengeteg tudást és tapasztalatot át fognak adni Neked a szerzők, akik évek óta figyelik a piacokat, kiválóan ismerik a technikai elemzés szabályait és több…..
Devizakereskedés Szeretnétek? 2009.05.28 08:30:00
Tudnotok kell rólam, hogy alapvetően daytrader vagyok, de igyekszem egyre többet kihasználni a nagyobb idősíkok lehetőségeit is. Azzel a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van-e rá igény, hogy az egyik ilyen daytrade stratégiámat bemutassam? Azért kérdezem, mert noha saját magamnak…..
B.Z. 2009.05.29 17:40:40
Ezt az ordert egyenlőre kiveszem, figyelem a mozgást és később döntök az új szintjéről.GG..
Az AUDCAD óráson szimmetrikus háromszöget alakit ki. Ha ebbel lefelé tör ki, akkor zárni kivánom a pozit, igy most egyenlőre 5700 alá húzom a stoppot, 5695-re, 75 pipet levédve.  GG..
Ez a bejegyzés most a pozinyitás után történik. Persze ilyenkor mondhatjátok, hogy igy könnyű. De ez van, sajnos a tanfolyam miatt nem volt elég időm a publikálásra, de aki elhiszi az tovább olvashatja, aki nem az ......  :-)AUDCAD h4-en nagy emelkedés után van, majd átment…..