Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dragonmaster

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mottó: „Szívem szerint egy hazai gyártású elektromos miniautóval közlekednék” /Derce Tamás/   Nehéz idők járnak a régi SZDSZ-es polgármesterekre. Mintha valami megrendezett film utolsó jelenete lenne. Őszülő férfiak hang nélkül ráznak egy…..
dragonmaster 2009.11.25 19:18:03
@Grafithuszar:
Derce egyáltalán nem hogy jól nem vezeti, hanem egyáltalán nem vezeti a kerületét, sosem tette. Mindig odalökte valakinek a feladatot ő meg furikázott a telkére az újpestiek pénzén.
Attól meg teljesen kivagyok, "nem baj a három verda, ha jól vezeti a kerületet". Hát nem ez a dolga? Nem ezért kapja a félmilla feletti fizetését, mellé szolgálati autót, magánhasználatra is.
Minek 3 autó ???????? Ez a pökhendiség és a választóinak a lenézése.
dragonmaster 2009.11.26 01:01:46
@Wurlitzer Ádám: Ádám Te Újpesti vagy?
Az hogy egy épület új és hogy az utcakép nem úgy néz ki, mint egy hány.s, az két külön dolog. Lehet úgy is várost fejleszteni, hogy nem hagyom garázdálkodni a befektetőket az ocsmányságaival. Igazad van, az Alkotmány mozi épülete elég sz@r volt, de most a helyén épült ház hogy kaphatott engedélyt úgy, hogy a garázsbehajtó közvetlenül a nagyforgalmú buszmegállónál van és közvetlenül hajt ki az Árpád útra. Ilyet még a világ nem látott! Biztosan sokat tejelt az építtető!
A parkoló pedig, amit a polgi lezáratott, teljesen szabálytalan volt, olvass utána. A csövesek pedig egy ideig tényleg nem mennek a Károlyi parkba, mert majdnem minden növényt kiírtottak, hogy oda mehessenek a fenyőfaárusok. Na ez a balkán!
 Már több mint egy hónap telt el azóta, hogy utoljára antifasiszta tüntetésen jártunk. Kezdett is bizseregni a tenyerünk, na meg ezért fizet minket a Viktor, úgyhogy a kedd délután ott talált minket Lelky Lolával a MEASZ és a [demokratikus hálózat] újabb rendezvényén a…..
Mint az a hírekben megjelent, Trippon Norbert alpolgármester trianoni emlékművet állít Újpesten Derce Tamással kart karba öltve. Érdekelt, vajon milyen súlyosan irredenta elgondolások húzódhatnak meg az ifjú szocialista politikus kobakjában, ezért feltárcsáztam. Nagyon…..
dragonmaster 2009.09.01 18:21:05
Támogatja a Fidesz az újpesti Trianon-emlékmű helyreállítását


Az újpesti Fidesz támogatja a kerület szocialista alpolgármesterének azt a kezdeményezését, hogy kerüljön vissza eredeti helyére a Trianon-emlékmű, de fenntartással fogadja a javaslatot – derült ki a szervezet elnökének keddi nyilatkozatából.


Bartók Béla az MTI-nek elmondta: segítené a szobor visszakerülését a Fő térre, ha a szocialista párt nem csak a szavak szintjén, „a kapuzárási pánik jegyében” csatlakozna az elképzeléshez. A Fidesz reméli, hogy a Trippon Norbert által felvetett javaslat nem pusztán kampányfogás – közölte a politikus, hozzátéve: az MSZP a hasonló kezdeményezéseket eddig megakadályozta. Ezért nem neveztek el Újpesten közterületet gróf Esterházy Jánosról, ezért nem kerülhetett közterületre Wass Albert szobra – mondta Bartók Béla.

Úgy vélekedett, hogy ha a szocialisták mégis megakadályozzák a szobor felállítását, akkor bebizonyosodik: pusztán az újpesti Fő tér felújításával kapcsolatos zűrös helyzetről és pártja egyre súlyosabb kudarcairól próbálja elterelni a figyelmet „az MSZP-től szokatlan kezdeményezéssel” Trippon Norbert.

Ughy Attila, a Fővárosi Közgyűlés szakbizottságának fideszes elnöke a Népszava keddi számában beszélt arról, hogy Trippon Norbert javaslata akár már októberben a Fővárosi Közgyűlés elé kerülhet, ha az újpesti képviselő-testület támogatja. Trippon Norbert a múlt héten kezdeményezte az 1937-ben Újpest főterén felállított Fájdalmas Anya című bronzszobor visszaállítását.

(MTI)