Regisztráció Blogot indítok
Adatok
earlymanhood

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na tessék, még egy bölcsész, aki ráadásul beszól az informatikusoknak. Front van ma, vagy elszabadult valami vírus egy ELTE-épületben? Szia! Bölcsész vagyok, most mégis egy TTK-s poén jutott az eszembe. Mivel büntetik a programtervező matematikusokat? Hát a Progmatica Sanctioval.…..
Megszereztük a 2009-es érettségi írásbeli feladatsorait!   Biztonsági okokból csak május másodikán éjjel aktiváljuk a letöltő linkeket, de még így is lesz egy bő nap a kidolgozásra. Nyomatékkal kérjük, hogy ne reklámozzátok az oldalt, ha kitudódik a dolog, biztosan…..
comment:com Megbukott a Hősök 2007.05.25 13:57:00
Most már hivatalosan bejelenthetjük: a Hősök megbukott. Mármint Magyarországon. Múlt héten és most is alulmaradt ugyanis a Dr Csont című, egyébként nem túl izgalmas Helyszínelők-utánérzéssel szemben. Ennél is szomorúbb, hogy amíg az este kilenckor kezdődő Doktor House-ra…..
earlymanhood 2007.05.26 19:58:52
Kukacka, Mókus, és a többiek!

Eddig senki nem vakert azzal, hogy ő letölti, és ettől fasza csávó. Többek között én sem. Pontosan ezért szerintem az a gyerekes, és kicsinyes, aki azért, mert ő épp nem rendelkezik olyan internetkapcsolattal, mint más, ezért beszól, hogy aki igen, az burzsuj, vagy sznob. Kicsit utána kell járni a lehetőségeknek, és szerezhetsz jó netet. Ha eleve úgy állsz hozzá, hogy te csak e-mailezni akarsz, és neked tök nyóc, milyen a net, akkor az első "elfogadható" árú szolgáltatás jó neked, holott 1-2000 Ft-tal drágábbért sokkal jobb lehetne. (Most megint lehet jönni a demagóg szöveggel, hogy az is pénz, de erre az a válaszom, hogy nálam prioritást élvez a gyors net néhány egyéb luxuscikkel szemben...)

Ha meg van gyors netem, akkor letöltök. Ami nem illegális, mert nem osztom meg sehol.

Elég gáz indok az, hogy a TV-ből felvett videó után már fizetett, aki leadta, hiszen ugyanez igaz a letöltött cuccra is, hiszen azt Amcsiban vette fel valaki.

A sznobizmust szerintem inkább azokkal kapcsolatban hoznám fel, aki itt vetít, hogy "Én nem nézek TV-t, én kultúrsrác vagyok, és olvasok".
Meg ez mekkora egy demagóg faszság már megint, hogy "Akinek bármilyen TV-sorozat az igényesség mércéje, az tuti nem komplett.", kedves Imperial!
Bizony rá kellene jönni, hogy ma már a filmek és a sorozatok is a kultúra része. És bizony vannak gány sorozatok, meg vannak igényes sorozatok, amiket nem a műsoridő kitöltésére szántak.

Én is szoktam olvasni, TV-t én se nézek sokat, de elismerem, hogy bizony a 21. században már vannak ezek a fényládák, amik hangot is adnak ki. És bizony vannak szar könyvek is. Meg is van a párhuzam.

Végül pedig, aki itt vaker, hogy ő inkább olvas, mint sorozatot néz, az már bocsi, de mi a lófaszt keres itt? Én se pofázok bele a balettkritikába, csak mert inkább nézek egy drámát, mint egy balettot.