Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanc

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a helyzet, hogy megvannak. Egészen pontos és biztos számot még nem tudunk mondani, valahol 23 ezer környékén jár a leellenőrzött, csomagolt és a széfbe átküldött cédulák száma, de izgulni már nem kell, ezt egészen pontosan és biztosan meg tudjuk mondani. :-)Ami még van, azt…..
Sziasztok! Köszönhetően a nagyon sok ember nagyon sok munkájának, túlléptük a húszezret. Szerdán már lesz annyi, hogy bevihessük őket a választási irodába. Ahhoz hogy ez lehetséges legyen, be kell hozni őket az irodánkba: Andrássy út 77, vagy eljuttatni a megyei, kerületi…..
Ne feledjétek: _legkésőbb_ május 5-ig be kell érkeznie minden cédulának a pesti központba. Ez azt jelenti, hogy ha te pl a záhonyi polgárokat boldogítod, akkor előbb lépned kell: vagy a megyei központba, vagy ha 10-nél több darabról van szó, akkor ajánlva/tértivevénnyel, de…..
A ma délelőtti számítás szerint csak 19.530 cédulánk van, tehát a mára kitűzött húszezret nem sikerült még elérni. A gyűjtés sebessége, ha nem is végzetesen, de lelassult.  Úgyhogy húzzunk  bele!Továbbra is szerda reggel tervezzük a cédulák leadását, akkorra már…..
"Ma a szemiotika prof hozott 3 cédulát, ez se kutya. én meg be voltam tojva, h mit akarhat tőlem... :)" (Karma Gedeon, kommentelőnk)  Együtt sikerülni fog! :)..
Vasárnap, hétfő      ..
sanc 2009.04.23 14:02:42
@pirxx: Érdekes, hogy én rögtön megértettem, mennyire jóindulatúan emlegetted az amatörizmust az írásodban.
Magára vessen, aki minden szó mögött a rejtett értelmet keresi.
Nem kell.
Segíteni egymásnak!
Ez kéne, de nagyon!!!!!
És nem felülni a rosszindulatból merítkező provokációknak.
Azt hiszem, ha azt a mondást vennénk alapul, hogy : Amilyen az adjon isten ... mindenki jól járna!
És egy másik mondás : Ma neklem, holnap Neked.
Ez arra utal, hogy ma én szorulok a segítségedre, de lehet, holnap Te fogsz az enyémre.
Viselkedjünk egymással emberiesebben no! :)
HAJ-RÁF bringások, csak így tovább LMP+HP barátok és aktivisták.
sanc 2009.04.23 14:09:55
@hulyeinformatikus:
Vágom, miről beszélsz, de ...
Szerinted én egy cseppet is oda fogok figyelni a CM törekvéseire, ha úgy érzem, csak ellenségeskedik, kötözködik, kisajátít és hasonlók?
Cseppet sem!
Én chipázom a brinyiglis népeket, mert tudom, mennyire számkivetettek a törekvéseiket pedig le se kaksizzák.
Az autósok, saját maguknak okozott összes problémájuk miatt érzett frusztráltságukat, a bringásokon és a gyalogosokon töltik ki.
Elszomorító, hogy mennyire úgy gondolják, a "dobozukban" sérthetetlenek.
És roppant nevetséges, amikor kirúgják maguk alól a járművet, mennyire gylogosok lesznek hirtelen és két pofára követelik azokat a jogokat, amit egy perce még átkozódva tapostak két lábbal.
NO!
Többet egy szót sem erről.
HAJ-RÁF
És nevetséges
Reggel óta bent ülök az Andrássy 77-ben, az LMP Irodában, és határozottan gyakrabban jönnek cédulákkal. Úgy tűnik, hogy talán beindult valami. Csak ide 11:00-tól 14:05-ig, azaz mostanáig 100 cédula futott be!Két fajta hibára figyeljetek a kitöltésnél:1. A személyi azonosító a…..