Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dcsab

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mára megint valami különlegessel készült DDQ, aki mostanra - nyugodtan mondhatom hogy - vendégszerzőből a blog állandó írójává nőtte ki magát. Egy naplót közöl, amely olyan részletekkel szolgál egy képtelennek tűnő építkezésről, ami ha egy félévszázados visszaemlékezés lenne, akkor akár kétségbe is…..
Egy másik blogban olvastam: "Egy csodás hónapig távol voltam. Találkoztam egy régi barátommal, akit 12 éve nem láttam. Mi ketten, egy harmadik sráccal, elhajóztunk Tahitiból Hawaiira. Kemény volt, csodálatos volt, más volt. Mindenütt csak tenger, ezer mérföldeken át.…..
Molly egyszer régen azt mondta nekem: - Ha azzal a figyelemmel és felelősséggel, meg körültekintéssel, amivel új mobiltelefont keresel vagy a tékában DVD-t választasz, vagy kaját rendelsz, bármi mást is csinálnál, szerintem lehetne belőled valaki. Néha az az érzésem, hogy…..
Soha nem gondoltam volna, hogy egy Hello Kitty babára azt mondom, hogy kell ilyen. Igaz, azt sem gondoltam volna, hogy leírom egy mondatba a Hello Kitty, a Star Wars és a Star Trek szavakat. Kitty ugyanis a fent említett filmek, sorozatok hőseinek alakjában tér vissza. Ráadásként néhány…..
Hetek óta folyton eszembe jut egy kép: valami színösszeállításról vagy rajzról ötlött fel bennem, és jó pillanataimban azóta is visszajön: behavazott pusztaság, rajta egy út, a szélén megszőkült, száraz fűcsomók. Néhány ilyen imbolygó, szikkadtan aranysárga gyom, nagyon…..
Milyen jól esik egy kávéval és egy cigivel kiállni a teraszra, és elnézni a havas-latyakos kertet a kopasz bokrokkal, a keréknyomokkal! Sose láttam szebbet. Persze a múltat is látom ilyenkor, azt a majdnem harminc évet, ami eltelt már itt, mióta a szüleimé ez a hely. Hogyan bírják…..
Új nap a Végzeten. Riley a saját vizeletüket ivó kínai bányászok esetével szórakoztatja Greert, aki őrségen áll a víztartály előtt. Pfuj. Igen, értjük, kevés a víz, de most kellett ezt? Greer is inkább úgy csinál, mintha nem hallotta volna, ami szokásos viselkedését…..
Ott hagytuk abba, hogy a Végzet a napba tart, ami nem túl jó ómen a rajta tartózkodó, viszonylag kevéssé hőálló emberekre nézve. Young közgyűlést tart a kaputeremben, hogy ismertesse a helyzetet: a hajó pályáját nem tudjuk megváltoztatni. A rendszerben van három olyan bolygó,…..
El Mondo blog Lego 2009.10.20 11:00:00
A játék a felnőtt kezében is játék marad. Van ebben a LEGO dologban valami ősi, valami elemi, valami megfejthetetlen. Talán az építés ősi gesztusát emeli vissza a hétköznapok valóságába… Vagy csak egyszerűen egy jól kitalált ötlet materializálódása. Nem tudom……..
Dcsab 2009.10.20 13:33:43