Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SJP

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok nőnek fogalma sincs arról, milyen és főleg mekkora melltartó való neki. Általában egy kosármérettel kisebbet választanak, ez sajnos elég hülyén néz ki, mert a mellnek kb. csak a harmadára jó, a többi része meg felette hullámzik. Főleg a nagymellűek próbálják…..
Értem én, hogy ízlések és pofonok, de vannak olyan dolgok, amelyek egyszerűen RONDÁK ÉS ÍZLÉSTELENEK, függetlenül attól, hogy valamelyik okos celebnek van annyi esze, hogy felvesz ilyet. A sok birka meg követi, mert azt hiszi, hogy az ilyesmitől lesz szebb, jobb, okosabb, trendibb. A…..
harminc Kv majmoknak 2010.06.17 15:41:00
7:00 Kibaszott telefon. Nem elég, hogy felébreszt, de rögtön 7:00-kor választás elé állít. A nap első nagy horderejű döntését rögtön 7:00:03-kor meg kell hoznom, ez itt a modern világ, helló! Leállít - Szundi? Leállít - Szundi? Leállít - Szundi? Szundi bazmeg. 7:05 Kibaszott…..
nem tudom, hogy kell-e egyáltalán bármit írnom a kép mellé, szerintem magáért beszél. Az öv ilyen idomokra való felhelyezése főbenjáró bűn, a most olyannyira divatos márványkoptatott farmer pedig csak simán ocsmány, de igazából az egész úgy kukába való, ahogy…..
Velneszke ki van borulva, mert 20 perc fürdőzésért 13900 forintot fizetett a siófoki Azúr fürdőben. Azért volt csak 20 perc, mert Velneszke családjával együtt felháborodottan távozott, amikor kiderült számára, hogy a gyerekmedencébe nem mehetnek be a felnőttek, neki meg csak…..
Nem is tudom, hol kezdjem, annyi minden lehetne erről a jelenségről írni. A papucs magában divatbűn, semmilyen, ronda, nem ilyen méretes futóművekre lett tervezve. A nadrág borzalmassága mellett viszont eltörpül. A nadrággal kapcsolatban egyszerűen nem találok szavakat. Innentől…..
A beszúrt fotó március elsején készült, a hónaphoz végül is stimmel, csakhogy a fotó az északi szélesség kb. 9 fokánál készült, Koh Samui repterén, kábé 35 fokban, 90%-os páratartalom mellett. Félek tőle, hogy a bundás csizma icipicit meleg lehetett. Furcsa…..
... nos azért, hogy ha ÍGY öltözünk fel és a tükör elé állunk, kurvagyorsan öltözzünk át.Egy 23 kilós lányon mindez jól mutatna, de szigorúan színben megegyező táskával. A gyűrűdömping problematikáját inkább nem is feszegetném...
Régebbi fotóim között találtam egy zoknisat, úgy tűnik, ez igen-igen hálás téma. Illetve nem csak a zokni problémás ebben a történetben, hanem az egész, úgy, ahogy van. Farmert ennyire felhajtani csak és kizárólag 23 kilós lányoknak szabad, továbbá pöttyös balerinacipőhöz…..
Hát igen, a zokni... hálás téma... És rögtön két külön érkező delikvens egyszerre, közös hibával, jó kapás volt :) Igaz, hogy nincs a lábakhoz felsőtest, de nekem elhihetitek, hogy a hölgyek aznapi öltözékének a színvilágát látva a…..
A barna a türkizzel kombinálva egész jó (mondjuk a szoknya olyan, mintha nagyanyám otthonkájából varrták volna), de miért rondít bele ebbe egy spenótzöld táskával és egy babarózsaszín cipővel? Hm?..
A leányzó a színösszeálítással nem fogott mellé - habár zsenge kora ellenére kicsit túlzásnak tartom a gyászhuszár-színvilágot - de az alkatához egyáltalán nem illő cicanadrág az inkább cafrangos, mint fodros szoknya már kiverte a biztosítékot. Az, hogy ezekhez a…..
Tulajdonképpen az elgész jelenség segítségért, illetve stylistért ordít. Kezdjük fentről és haladjunk lefele. A semmilyenre levágott frizura szinte szót sem érdemel, magyar népbetegésg, a szín hóttfáradt, beszárítva tán sosem volt, pedig mint tudjuk, egy jó frizura…..
A stílus fontosabb, mint a divat 2009.04.20 21:28:00
Az egész a mai nap, a Keletinél lévő Burger Kingben kezdődött. Ültünk az asztalnál, amikor bejött a blogunk első szereplője és feltette az i-re a pontot. Ugyanis egész nap rettenetesebbnél rettenetesebben öltözött lányokba botlottunk és ott, az asztalnál eldöntöttük, hogy ezt…..