Adatok
Gm
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Shared by eszpee
na, egy ilyesmit akartam írni, jó, hogy nem tettem, ez jobb!
Cikksorozatában Gondár Milán a különféle szakácskésekkel és használatukkal fog bennünket megismertetni – utóbbi sokunk „konyhatündéri” hasznára válik majd. Az első részben a séfkés kerül…..
Gm
2010.03.21 19:33:08
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Talán jobban bele kéne méllyedni a mikrobiológia relytelmeibe!Bebizonyított tény hogy a fa vágódeszka vágásaiból mindenféle nedvesség kiszárad így ez már nem optimális a mikroorganizmusok életfeltételeihez.A a fa egy lélegző anyag ellenben a műanyag vágólapokkal.A műanyag vágólapok barázdiban sokkal tovább benne marad a nedvesség ami elősegíti a mikroorganizmusok szaporodását.A fa vágódeszkát évszázadok óta használják probléma nélkül.A HACCP rendszer előírja a műanyag lapok használatát de ez nem jelenti azt hogy biztonságosabb.A cikk a késről és késhasználatról szól és nem a vágódeszkáról.A cikk a késkedvelő és főzni szerető átlag embereknek mutat be néhány fogást.
Üdv:Milán