Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ScorpionBoy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra eljött a Nemzeti Beszívás Napja, ami kiváló alkalom az ősi hagyományok a marihuána sajnálatos újkori történetének átnyálazására. A jeles nap alkalmából csak ma ingyen meg lehet nézni a High: The True Tale of American Marijuana c. filmet itt. Szintén elég jó, sőt szinte…..
ScorpionBoy 2009.04.20 21:15:31
Boldogot:) Ma értesültem erről az ünnepről... tök poén. Retardált füvesek, és a többi kellemes kis megjegyzés, igazán ünnepi hangulatot vált ki. Bár országunkban igen könnyen tudom azonosítani ezt a viselkedést arcokkal is. Akik nemzeti ünnepet használnak vandalizmusra, akik a politikát hibáztatják saját tehetetlenségükért.
Mint a dohányzásnak a drogfogyasztásnak is megvan a kultusza, akár az ivásnak. Ettől még vannak mocsok részegek az utcán, csikkek a megállókban, és bedrogozott emberek az utcákon. Szerintem fontos drog és drog között is különbséget tenni. Sok cucchoz hozzá lehet jutni, és sok cucc nem is igazán köznapi használtra van kitalálva. A fű azonban a lehető leglájtosabb dolog a világon.
"Részeg sofőr gázolt/ütközött" ez a napi hírekben van. Pedig inni ér:)Utána nem kell kocsiba ülni és kicsinálni önmagad vagy más embereket.
Erre sejthetőleg felcsattan a sok "értelmiségi", hogy ez nem ugyan az. Az alkohol, a kávé (koffein) és a cigi (nikotin) drogok. Csak legálisak, legalitásuk pedig annak köszönhető, hogy adó alatt állnak. A mariska nem... ami szerintem hiba, nem mintha égnék a vágytól, hogy adó terhelt füvet vegyek, de azért igencsak nőne az állami kassza.
(Ez azért biztos, mert sok a fogyasztó) Én igen jól látod Ratman 2009 van, és a magyar fogyasztók száma napról napra nő. Erkölcsi prédikáció pedig teljességgel felesleges, hiszen senki nem változott még kártékony vandál állattá azért mert beszívott úgy istenesen.
Zombik? Agyatlanok? Tudatlanságod megmosolyogtat. Tudod mi az művészet? Tudod kinek a számait hallgatod? Tudod melyik képet ki festette? Tudod kinek a verséből idézel legszívesebben? Mert a művészek 90%a tudatmódosítót azaz kábítószert használ/használt. Nem feltétlen füvet. Opiumot, szeszt, kávét, gombát és egyéb szintetikus cuccokat. Művészek alatt nem a retardált ismerősöket kell érteni, önjelölt Djket, tucatszámú rap mcket. Hanem akiknek a múzeumban vannak kiállítva képei, kötelező olvasmányok versei. Ezek után annyi érdekelne... saját bevallásod szerint... hol vagy te ezekhez a remek évszázadok óta nem feledett elmékhez képest? Gondolod, hogy van jogalapod megítélni őket? Rövidke életed folyamán negyed annyi maradandót nem alkotsz mint ők. Félre ne érts szerintem én sem. De nem azért nem mert "eldrogozom az agyam" hanem már más kor szülöttje vagyok és mások az alternatíváim. Talán nincs meg bennem az a plusz sem ami kell egy ilyen dolog létrehozásához. De egy valami biztos... boldogabb ember vagyok mint ti. Ti otthon ültök és lüktető erekkel a halántékotokon korholtok minket.

Erre mi csak ülünk tekerünk egy cigit és kinevetünk titeket:)

Kellemes ünnepet mindenkinek!