Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alterego56

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghunyászkodtak a szakszervezetek, sorra fújják le a sztrájkokat az egyes ágazatok. Lemondták a hétfőre tervezett országos sztrájkot a szociális dolgozók, majd röviddel később a tanárok is. Boros Péterné, a közszolgálati szakszervezet vezetője azt bírta mondani: elégedett a tárgyalások…..
alterego56 2016.12.19 03:38:24
@www.cigarettatoltogep.com: Ez nem egészen így van. A Bajnai kormány pl. a stabilitás helyre állítása érdekében bevállalta a legnépszerűtlenebb intézkedéseket is.
Számos népszerűtlen intézkedés mellett felemelte a nyugdíj korhatárt, 13. havi nyugdíjat és a 13. havi bért elvették, sok támogatást csökkentettek, vagy teljesen megvontak. hu.wikipedia.org/wiki/Bajnai_Gordon
Tíz éves az őszödi beszéd. A zártkörű szónoklat első értelmezését elvégezte a vágóasztal. A 25 perces szövegből pár kiragadott részletet darált orrvérzésig a média. Azt a pár, szándékosan túlzó és trágár mondatot, amellyel ki tudták provokálni a képmutató társadalom műfelháborodását - hiszen ez…..
alterego56 2016.09.18 12:05:44
@Komodoi03: Fantasztikus politikai éleslátás. Csak gratulálni tudok neked hogy a Fradi /Dózsa ultranacionalista náci csürhét képes vagy összekeverni a néppel.
alterego56 2016.09.18 12:09:10
@István Tamasi: Ez csak az elvakult idióták számára nem világos. Nagyon az az érzésem hogy Orbánnak üzentek nyugatról ha megbuktatják a szocikat, akkor az ő kormányuk sem lesz legitim. Minden bizonnyal ezért vettek vissza magukból.
 Sokadik cikkemet kell már írnom a Nagy Fideszes Brókerbotrány sorozatban. Sokadikat, mert az elmúlt huszonöt év legnagyobb pénzügyi botránya ez, és ahogy mondani szokták: fejétől bűzlik a hal. És nincsenek következmények. Továbbra sem. Persze a történet igazán velős…..
alterego56 2015.04.08 14:00:30
@♔bаtyu♔: És ez ami most van jó? 4000 milliárddal nőtt az államadósság öt év alatt "http://www.akk.hu/ktgvetesadossag.ivy" Olyan emberek ülnek a fidesz vezérkarában akik polgármesterként eladósították a saját településeiket, miközben hatalmas vagyonokhoz jutottak (amit titkolni igyekeztek). Kósa 16 év alatt több mint 20 mrd forint, Lázár (devizaspekuláns) János szintén zenész több mint 20 milliárddal, Rogán nyolc év alatt egymilliárd forintról 16 milliárdra növelte az V. kerület adósságát. Nem sorolom, órákat ülhetnék itt. Annyit még hozzá tennék hogy a fentebb említett "urak" és az összes fideszes polgármester jelentős mértékben növelték az államadósságot abban a bizonyos "emúttnyócév"-ben, amit voltak szívesek a szocialisták nyakába varrni.
Versenyben van a "Minden idők legcinikusabb politikusi nyilatkozata" címért Orbán Viktor keddi kijelentése az Európai Bíróság Magyarországot elmarasztaló döntéséről, miszerint "Régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják." A miniszterelnök ezt úgy érti, hogy a…..
A Bullshit Rajongók Ünnepét (BRÜ) rendezték tegnap a nagy büdösben. Szószátyár metafóra gyártó kisiparosaink igazán kitettek magukért, szavunk nem lehet. Tagadhatatlanul belefordultunk a kampányba, egymás után kapkodhattuk fejünket Vona Gábor "cigány testvéreim" és…..
Aki még nem olvasta a jövő évi költségvetés tervezetét vagy összefoglalóját, annak annyit mondanék, hogy az irány ugyanaz: meglehetősen ortodox megszorítás és befagyasztanak mindent a dicséretesen kicsi hiánycél érdekében. Azaz csak majdnem mindent... Igen, mert míg a…..
 Tisztelt weblaptulajdonos!   Ha a weboldaladon megjelenítesz reklámokat, amikből bevételre szeretnél szert tenni (pl. Google adSense), akkor ez a rövid bejegyzés neked szól.   Feltételezem, hogy ha reklámot helyeztél el az oldaladon valamelyik szolgáltató rendszerének a…..
Ghostwriter Laci néni agytrösztje 2012.02.29 10:35:00
Gyors egymásutánban három hírrel is a címlapra került az Orbán kormány legfrissebb jáde oszlopa, Németh Lászlóné, illetve az általa irányított Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Először azzal, hogy az Index kiderítette: tucatnyi külső szakértőt foglalkoztatnak olyan…..
Napok óta csak most került a kezembe számítógép, így célszerűtlennek tűnik az EP-választások eredményeire reflektálni. Ezt már úgyis megtették rengetegen: könnyen lehet, hogy jelenleg Magyarországon több a politikai elemző, mint az SZDSZ-szavazó. És ez jól van így.Ma viszont…..
A végleges eredmények tükrében újraírtam a szöveget. Ez a választás a Fidesz kudarca. És ezt kizárólag magának köszönheti. Ő maga hirdette azt, hogy ennek a választásnak belpolitikai tétje van, és majd végre azt mondhatjuk a kormánynak elég volt. Tudhatta, ha…..
alterego56 2009.06.09 08:19:32
@Kivlov:Attól félek én is hogy visszavonja a FIDESZ a Bajnai csomagot.Ebből érzésem szerint semmi nem lesz. Mindenre tüzelnek ami balról jön. Jó példa erre az ingatlanadó első verziója, ami 2 millió Ft feletti ingatlanokról szólt. Ez fel lett puhítva elég rendesen.Ezt is el akarják törölni.A FIDESZ-nek már az sem tetszene ha az MSZP eltekintene az ingatlanadótól. Ha OV hatalomra jut biztos vagyok abban hogy nem a megszorító intézkedések lebontásával fogja kezdeni a kormányzást. Aki ebben reménykedik az nagyot fog csalódni.Ez mind csak tarhonya. Legutóbb Navracsics Tibor úrtól halottam hogy a gazdaság beindítása kap priorítást és azután lesznek bőkezűbbek a lakossággal. Senki nem gondolhatja komolyan hogy ez olyan mint motorkerékpár, berúgom és már megy is. Ehhez kemény évek kellenek. Ennyit a FIDESZ retorikáról.
alterego56 2009.06.10 09:11:26
@Magyarország21: Teljes mértékben egyet értek veled.Magam sem vagyok egyik párt híve sem, s ez egy kicsit objektív rálátást enged a történésekre.
Veled ellentétben én inkább közvéleménykutatási bakinak tartom a "Fiúk" 56%át, ami megítélésem szerint elég messze van a kudarctól.Az MDF-ről csak annyit hogy jobb ha nem beszél sikerről. Ha cinikus akarnék lenni akkor azt mondanám hogy Bokros Lajos egyedül is bekerült volna az EU parlamentbe. Igazi sikerről a JOBBIK beszélhet. Vonáék jó stratégiát választottak, olyan témákat pengettek meg ami sokak szívének kedves, s jelen pillanatban is tabu témának számít. A jövőben csak nőni fog támogatottságuk.
"Ha valaki a szocikat szidja az Fideszes, ha a Fideszt,akkor szoci" Ez teljesen így van, sajnos ennek a felfogásnak is köszönhető nagymértékben az ország megosztottsága. Orbán '98-2002 között leépített bennem minden illúziót vele és pártjával kapcsolatban.Ami meg ezután következett az a mű megkoronázása volt. A FIDESZ-nek óriási hibája hogy képtelen a másik oldallal kommunikálni /bár szerintem az MSZP is eljutott idáig/. Jellemző az arrogancia , a pökhendiség. Fogalmuk sincs arról hány szavazót veszítettek ezzel.Politikai dilettantizmus kötelet kínálni azokak akik nem rájuk szavaznak. Ezek után aki még ingadozott az végképp döntött hova teszi le voksát.
A hablatyolással egyet értek, hiszen ez folyik 2002 óta, hatalom bármi áron. Az elmúlt 7 év számomra a FIDESZ tehetelenségét bizonyítja, csak mosolygok már ha a kormányt távozásra szólítják fel.
Az MSZP hitelét vesztette, azokkal az emberekkel akarnak válságot kezelni, gazdasági stabilítást elérni akik eddig is ott ültek a parlamentben. Hogy stílusos legyek azok akik El-Qurták. Jelenleg nincs olyan párt amelyik megfelelően kezelné a bajokat. Az MSZP-nek nincs tömegbázisa, a Fidesznek meg programja.
Míg világviszonylatban a politikai tisztségek csaknem egyötödét jogászok töltik be, addig a frissen megalakult Bajnai-kormány tagjai közül mindössze kettő rendelkezik jogi végzettséggel. Az újonnan kinevezett miniszterek közül a legtöbben (6-an) a közgazdászok vannak, őket a…..