Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a_nyúlon_túl

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután az MTV-ben elszaporodtak az egykori Echo és Hír TV-sek, már vártuk, hogy mikor tűnik fel a jobboldal pirospozsgás arcú nagyasszonya, Borbás Marcsi. A lépés annyira egyértelmű volt, hogy szinte hihetetlen, hogy csak most történt meg. A Hír TV és a CBA arca az őszi…..
a_nyúlon_túl 2011.09.20 18:01:52
@fran7: @Zb74: Igen, jól látjátok. Kíváncsi lennék, hogy a fenti mindent tudó, okos hozzászólók mit esznek? Olyan paradicsomot, tejet, húst, amit a belvárosi romkocsmákban termesztenek/termelnek? És miért baj, ha néha pozitív példákat (is) látunk? A promóban pedig, ha jól látom Rózsa Péter szerepel, aki nem "műparaszt", hanem az ország legnagyobb biogazdaságának vezetője. Termékei minden áruházban kaphatóak.És vidéken szinte minden gazdaságban, találtok magyar kutyákat. Érdemes lenne elhagyni a Budapest táblát, nem csak Ferihegy irányába.
a_nyúlon_túl 2011.09.21 07:45:33
@bloggerman77: Kedves Bloggerman77! Kérlek nevezd meg pontosan, hogy Marcsi mikor, hol, milyen helyzetben döngette a mellét politikai hovátartozását hangoztatva, és melyik műsorban, mikor volt részeg? Ja, hogy ezt nem tudod? Mert egyik sem történt meg soha? Gusztustalan vagy.... Egyáltalán ki és miért kezdte terjeszteni, hogy iszik? Azért mert a boros műsorok vége az volt, hogy koccintott a borásszal? Szerintem az olyan ultralibsi f@szokat, mint te, zavarta, hogy ő készített először a borászokról sorozatot, és nem is rosszul...
Az Egy nap a városban blogon alapvetően Budapest szerethető arcáról írunk, és úgy tűnik, nálunk akkor is pozitív a sztorik kicsengése, ha véletlenül valami kellemetlen élményről számolunk be. Olyan történt velem ugyanis, amire nyolc évnyi újságírás és három évnyi…..
a_nyúlon_túl 2011.04.13 21:59:02
Hosszú hétvégét tartottam, fesztiválozással, top pannon borok kóstolásával, de leginkább pihenéssel. Ilyenkor az átlagos hétfő-hangulatnál is rosszabb a kedvem mire végzek a munkahelyen. Ráadásul 14 fokban, szakadó esőben mentem haza. Így hirtelen felindulásból egy vöröset…..
A minap tolmácskodtam. Egy szarvasgombás berkekben elismert olasz professzorasszony tartott előadást magyarországi szarvasgombásoknak – szakértőknek és rajongóknak. Azért csak magyarországiaknak, mert a felvidéki alakulat lekésett. A távolságot legyőzték, a pesti forgalmat…..