Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horisz416

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartozom egy vallomással. Rájöttem, hogy utálom a toplistákat :D Fárasztó írni, mert nem egy filmre kell fókuszálni, hanem tízre, és mennyi mindenre, miközben alig írok róluk értelmes dolgokat. Paradox módon szeretem őket mégis, de valahányszor elkészülök eggyel, megfogadom, hogy az volt az utolsó.…..
A jövő orvoslásáról beszélgettünk, bemutattam az új könyvemet és vittem néhány viselhető orvosi/egészségügyi eszközt is. Itt lehet meghallgatni. ..
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
Horisz416 2009.05.01 17:11:58
@dd aka kertagrár: nekem meg ez áll, és csak "rádios" közvetitésem van.
Horisz416 2009.05.01 17:12:55
@Demokrapia: na most elmondták a kommentátorok ugyanezt:)))
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..