Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legipet

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újpest Megszülettünk! 2009.12.13 22:39:00
Körülbelül egy éve fordult meg a fejünkben először ennek a blognak a gondolata. Egyéb elfoglaltságok miatt akkor még nem tudtuk megvalósítani, de ez alatt az idő alatt folyamatosan érett a gondolat. Mára úgy gondoljuk, mindenképpen szükség van egy ilyen fórumra!Újpesten lakunk.…..
Ma reggel az alábbi reklámtáblával találkoztam: Ami a képen nem látszik rendesen: a fehér műanyag lapra kék filccel került föl a felirat, majd fehér kábelkötegelővel rögzítették a korláthoz.Mondjuk ha én lennék az önkormányzat és jófej lennék (na jó, ez a két dolog…..
  Nem rég fedeztem fel a Táj-Kert blogot, ahol Aesculus néhány napja irredenta virágágyásokról készített összeállítást. Bár a poszt is nagyon izgalmas, de a kommentek közt szintén felmerül egy érdekes kérdés: hol van ma olyan szép, képes virágágágyás, mint egykor a…..
Újpesti Büdi Blog Büdös van 2009.05.11 17:47:00
Három hónapja költöztünk Újpestre, az újpesti piac közelében található Károlyi István utcába. A környéket szeretjük, a lakást is (2002-ben épült társasház), amelynek egy része tetőtér. Viszont van egy kis bökkenő.  Az, hogy Újpest ezen részén sajnos rendszeresen,…..